Ljudi koji se bave ovom profesijom najčešće varaju svog partnera

0
79

Na pitanje kako možete prepoznati nevjernog partnera je gotovo nemoguće odgovoriti. Ali prema novom australijskom istraživanju, profesija kojom se osoba bavi može da pruži pojedine naznake koje se tiču vjernosti.

U istraživanju koje je radila stranica za organizovanje ljubavnih susreta i upoznavanje parova Victoria Milan učestvovalo je 5.650 korisnika ove platforme za upoznavanje.

Studija je pokazala da će osobe koje su pod velikim pritiskom i rade u unosnim poljima finansija prije biti spremne da varaju svoje partnere.

Osim toga, 21 odsto anketiranih žena (korisnica ove dejting platforme) koje su imale aferu bile su bankarke, brokerke i analitičarke. Drugu najzastupljeniju grupu čine 15 odsto njih koje su istakle da rade u avio-industriji – stjuardese i pilotkinje.

Čak 65 odsto zaposlenih žena je priznalo da spava s kolegom s posla, a 85 odsto priznalo je da nikada ne bi preporučile to.

Kada je riječ o preljubnicima, Luen Vord, australijski stručnjak za ljubavne odnose, kaže da postoji nekoliko tipova preljubnika. Najčešća su tri – slučajni preljubnici, jednom i nikad više i serijski preljubnici.

Devet profesija koje najviše varaju:

1. Finansije

2. Avio-industrija

3. Zdravstvena njega

4. Biznis

5. Sport

6. Umjetnost

7. Rad u noćnim klubovima

8. Pravna industrija

9. Komunikacije

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here