Ljudi koji se bave ovom profesijom najčešće varaju svog partnera

0
371

Na pitanje kako možete prepoznati nevjernog partnera je gotovo nemoguće odgovoriti. Ali prema novom australijskom istraživanju, profesija kojom se osoba bavi može da pruži pojedine naznake koje se tiču vjernosti.

U istraživanju koje je radila stranica za organizovanje ljubavnih susreta i upoznavanje parova Victoria Milan učestvovalo je 5.650 korisnika ove platforme za upoznavanje.

Studija je pokazala da će osobe koje su pod velikim pritiskom i rade u unosnim poljima finansija prije biti spremne da varaju svoje partnere.

Osim toga, 21 odsto anketiranih žena (korisnica ove dejting platforme) koje su imale aferu bile su bankarke, brokerke i analitičarke. Drugu najzastupljeniju grupu čine 15 odsto njih koje su istakle da rade u avio-industriji – stjuardese i pilotkinje.

Čak 65 odsto zaposlenih žena je priznalo da spava s kolegom s posla, a 85 odsto priznalo je da nikada ne bi preporučile to.

Kada je riječ o preljubnicima, Luen Vord, australijski stručnjak za ljubavne odnose, kaže da postoji nekoliko tipova preljubnika. Najčešća su tri – slučajni preljubnici, jednom i nikad više i serijski preljubnici.

Devet profesija koje najviše varaju:

1. Finansije

2. Avio-industrija

3. Zdravstvena njega

4. Biznis

5. Sport

6. Umjetnost

7. Rad u noćnim klubovima

8. Pravna industrija

9. Komunikacije

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here