“Lutrija”- TESLIĆANKA SANJALA AUTOMOBIL, PA “OGREBALA” STAN

0
277

Instant srećka “Lutrije Republike Srpske” na kojoj je Radivojka Kusić iz Teslića “ogrebala” stan od 52,5 metara kvadratnih u Banjaluci danas je uspješno prošla provjeru u “Lutriji”, čime joj je i zvanično dodijeljena vrijedna nekretnina u naselju Novi Borik.
Kusićeva kaže kaže da je stan “ogrebala” u februaru, te da će taj dan pamtiti cijelog života.

“Toga dana sam sa prijateljicom Biljom popila kafu u gradu, a potom smo prošetale. Svratila sam do kioska i kupila srećku u nadi da ću osvojiti automobil. `Ogrebala` sam zamjenu koja mi je potom donijela stan. Bila sam šokirana kada sam vidjela da sam osvojila stan u Banjaluci”, rekla je Kusićeva, koja trenutno radi kao sezonac u Austriji.

Ona očekuje da će za mjesec-dva dobiti ključeve stana, te je navela da će preseliti u Banjaluku u kojoj je nekada živjela i koja joj se veoma dopada.

Direktor za IT “Lutrije Republike Srpske” Vladimir Kežić kaže da je riječ o prvom od ukupno dva stana na instant srećki “Lutrije”, dodavši da je drugi stan iste površine i da se nalazi na istoj lokaciji.

On je naveo da je u opticaju 1,5 milion instant srećki na kojima je jedan od dobitaka stan u Banjaluci, te istakao da su tu i novčane nagrade od 10.000 KM, 5.000 KM, 1.000 KM i 500 KM, kao i brojne druge.

“U prodaji su i druge instant srećke koje donose vrijedne nagrade, poput automobila. Pozivam građane da kupuju srećke jer mogu da osvoje veoma vrijedne nagrade”, rekao je Kežić.

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here