Magdaleni dvostruka titula

0
98

Takmičari Atletskog kluba “Prnjavor” nastavljaju sa serijom uspješnih nastupa. Juče su nastupili na čak tri takmičenja i osvojili pet medalja, a tri titule.

Na Republičkom finalu Malih Olimpijskih Igara za srednje škole u Banja Luci blistala je naša Magdalena Katana koja se okitila šampionskom titulom u disciplini 800m. U trci osnovnih škola titulu vicešampionke osvojila je naša mlada Jovana Radulović.

Drugo takmičenje je održano u parku Mladen Stojanović gdje su naši najmlađi takmičari uspješno nastupali. David Mirković je ponovo ubjedljivo pobijedio i osvojio zlatnu medalju, dok se srebrnom medaljom i drugim mjestom okitila Sofija Šušak. Uspješne nastupe na ovom takmičenju imali su: Marija Rita Pejić, Lidija Kovačević i Gregor Kašić.

Da se po jutru dan poznaje dokazala je naša najbolja juniorka Magdalena Katana koja je u istom danu okitila sa dvostrukom titulom.
Poslije titule na 800m, Magdalena je nastupila na Međunarodnom Trofeju Banja Luke memorijalu “Tijana Gligić” gdje je izuzetno ubjedljivo osvojila titulu i prvo mjesto na 1500m sa novim ličnim rekordom 4:59.

Za naše članove nema predaha, već sutra novi nastup na uličnoj trci u Grahovu.

AK “Prnjavor”

PODIJELI