Mala Sunčica iz Banjaluke nastavlja borbu, pomozite joj

0
483

Djevojčica iz Banjaluke Sunčica Ivanković trebala je 29. septembra otputovati u Rusiju na petu operaciju, međutim, porodica nije uspjela da skupi novčana sredstva za to.

Sljedeći termin zakazan je početkom novembra, a Sunčicina majka Milica Ivanković se nada da će ovaj put sakupiti novac za operaciju koja bi njenoj kćerci omogućila normalan život.

“Sunčica ima niz dijagnoza koje joj ometaju normalan razvoj i školovanje, sve svoje nade sam položila u ovo liječenje, da će postati bar koliko-toliko samostalna i moći funkcionisati bez moje stalne pomoći”, kaže Milica.

Sunčici je nakon rođena ustanovljena cista na mozgu koja je dovela do atrofije očnog živca, neadekvatnog rada hipofize sa lošim uticajem na rad žlijezda s unutrašnjim lučenjem i konvulzije na epileptičkoj bazi

“Operacije koje je do sada imala dale su dobre rezultate, dale su joj šansu da hoda, da malo vidi, da se snalazi u prostoru, što samim vježbama nismo mogli postići”, rekla je Sunčicina mama.

Za prethodnu operaciju i nastavak liječenja trebalo je skupiti 26.000 KM.

Svi koji žele pomoći maloj Sunčici u njenoj borbi mogu to uraditi uplatom novčanih sredstava na žiro račun: 56209981351466636 na ime Milica Ivanković, NLB Banka ili kontaktirati porodicu na broj 066/786-447.

(Nezavisne)

PODIJELI