Mališani iz Kluba za djecu “Pčelica” u posjeti Radio Prnjavoru (Foto)

0
611

Polaznici Predškolske ustanove/ Klub za djecu “Pčelica” iz Prnjavora, boravili su danas u protorijama Radio Prnjavora.

Starija grupa mališana, njih 23, od pet do šest godina, u pratnji vaspitačica Sandre Desić i Marine Adamović, nije krila oduševljenje što se nalaze u režiji i studiju Radio Prnjavora.

Na pitanje šta se radi na radiju imali su  duhovite odgovore, ali su se usaglasili da se tu svira, pjeva i saopštavaju najvažnije vijesti.

Jedan dječak je rekao da se tu uvijek prvo sazna kakvo vrijeme nas očekuje. Par mališana je bilo uvjereno da u zidovima studija čuju glasove, što je bilo zarazno, pa su svi mališani sa velikim zanimanjem osluškivali i čekali da čuju glasove iz zidova. To im je brzo dosadilo, pa su pažnju posvetili mikrofonima.

Nakon razgovora u programu prešli su u prostorije redakcije, gdje su se odmorili i uz sokiće uživali slušajući dječije pjesmice.

Na naše pitanje šta im se najviše sviđa u prostorijama Radio Prnjavora većina je rekla studio i mikrofoni, pa možemo pretpostaviti da se među ovim mališanima nalaze budući novinari i voditelji ili poneki majstor tona.

Sa osmijehom na licima, ali i malo tužni što odlaze obećali su nam da će se vratiti i zajedno sa nama ponovo učestvovati u programu, što nama na Radio Prnjavoru daje još veći motiv da ih ponovo ugostimo i stvaramo sadržaje i za naše najmlađe slušaoce.

(prnjavorlive.info)

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here