Mališani uz igru i pjesmu dočekali djeda mraza

0
222

Grad Prnjavor organizovao je danas u Centru za kulturu proslavu Dječije Nove Godine uz igru, muziku, prigodne poklone i doček Djeda Mraza.

Lidija Kalenjuk Milijaš iz Gradske uprave kaže da se grad potrudio da mališanima pripremi bogat, raznovrstan i zanimljiv zabavni program, uz pjesmu, svirku, ples, slatke poklončiće.

„U podne su naši najmlađi sugrađani dočekali i Djeda Mraza i vjerujem da su djeca uživala u sadržajima koje smo posebno za njih pripremili“, rekla je ona.

Organizaciju današnje zabave pomogli su i u novogodišnjem programu učestvovali Dječiji hor „Pikolino“, glumci Dramske scene Srpskog prosvjetnog i kulturnog društva „Prosvjeta“ i polaznici Dječijeg vrtića „Naša radost“.

Današnjoj dječijoj zabavi u Prnjavoru prisustvovao je i Denijel iz Belgije koji je sa porodicom došao na praznike kod bake i djeda.

Ovaj dječak kaže da se lijepo provodi u zavičaju svojih roditelja, a u Novoj godini poželio je da sva djeca budu živa i zdrava, da odrastaju uz ljubav i pažnju svojih mama i tata.

Grad Prnjavor ove godine obezbijedio je 1.390 novogodišnjih paketića koji su tokom prošle sedmice podijeljeni polaznicima dječijih vrtića, učenicima nižih razreda osnovnih škola i štićenicima Dnevnog centra „Neven“.

Sutra na gradskom trgu u Prnjavoru biće organizovan novogodišnji doček na otvorenom uz muziku uživo od 21 čas.

 

PODIJELI