Mari o Novaku: Sve je preuveličano

0
1290

Četvrti teniser svijeta Endi Mari rekao je da su novinari preuveličali situaciju iz finala Australijan opena sa Novakom Đokovićem.
“Cijela situacija je preuveličana i predstavljena mnogo većom nego što je zapravo bila. To se u ovo vrijeme stalno događa. U stvari, sasvim je moguće da prođete kroz period u kojem ste veoma umorni, a da onda budete bolje. Dobijete novu energiju. Kako se cilj približava, moguće je da se bolje osjeća“, kaže Mari.

Škot je poslije meča rekao je da je ljut na sebe jer je dozvolio da mu ritam pokvari Đokovićeva fizička slabost početkom trećeg seta, a novinari su postavili nekoliko pitanja insinuirajući da je srpski teniser glumio povredu.

Novak je potom izjavio da nema šta da krije i da nema problem da razgovara sa Endijem o svemu. Međutim, Mari ističe da nema potrebe da mu se Novak pravda.

“Ako Novak osjeća da ima nešto da mi objasni, rado ću razgovarati sa njime, ali mislim da zaista nema šta da mi objasni“, dodao je Škot.
Na kraju, Mari je rekao da mediji možda pokušavaju da priču pretvore u svađu, ali da su Đoković i on u odličnim odnosima.
Novak je u Melburnu osvojio osmu Gren slem titulu i tako se izjednačio sa Andreom Agasijem, Džimijem Konorsom i Ivanom Lendlom. /b92/

PODIJELI