Marija Magdalena Moreti i Aleksandar Dvorančić kod gradonačelnika Tomaša

0
239

Razgovarao sam danas sa Marijom Magdalenom i Aleksandrom, učesnicima muzičkog takmičenja „Ritam Evrope“ u kome će ovo dvoje mladih i talentovanih ljudi predstavljati naš grad.

Krajem prošle godine potpisan je ugovor o saradnji sa organizatorima i omogućeno da djeca i omladina Prnjavora po prvi put učestvuju u ovom muzičkom takmičenju.

U narednom periodu biće organizovani kampovi u kojima će takmičari vježbati scenski nastup, koreografiju, vokalne i plesne sposobnosti uz mentorstvo profesionalnog tima, a učesnicima će biti obezbijeđen smještaj, hrana i prevoz.

Roditelji djece koja učestvuju u takmičenju neće imati finansijskih troškova, jer će Grad na osnovu potpisanog ugovora sufinansirati troškove priprema i organizacije.

Vjerujem da će našim predstavnicima ovo biti jedno korisno i lijepo iskustvo. Slušao sam više puta Mariju i Aleksandra kako pjevaju i siguran sam, da će ostvariti odličan rezultat i predstaviti naš grad na najbolji mogući način.

Muzičko takmičenje „Ritam Evrope“ biće održano u Gradišci, uz prenos uživo na Radio televiziji Republike Srpske. Pobjednik takmičenja bira se na osnovu 50 odsto glasova publike, 25 odsto glasova žirija i 25 odsto glasova žirija gradova/opština učesnika.

PODIJELI