MIĆIĆ: Ne prihvatam isključenje, idemo na Glavni odbor i Skupštinu SDS

0
430

Gradonačelnik Bijeljine Mićo Mićić izjavio je za Srpskainfo da ga je razočarala jučerašnja odluka Predsjedništva SDS da ga isključi iz stranke.

Mićić kaže da će se dalje ponašati u skladu sa zaključcima Gradskog odbora SDS Bijeljina u kojima se kaže da neće prihvatiti bilo kakvu odluku vrha SDS o smjeni odnosno sankciji protiv bilo koga od članova Gradskog odbora.

-Dakle, žalićemo se Glavnom odboru i Skupštini SDS, tražićemo preispitivanje odluke o isključenju mene iz stranke i raspuštanju Izvršnog odbora Bijeljina. Ako treba da biram između mog grada, sugrađana i važnih projekata, i onih koji čitav život gube izbore, naravno da sam na strani Bijeljine – poručio je Mićić u prvoj izjavi za medije nakon jučerašnje odluke Predsjedništva SDS.

Na pitanje Srpskainfo da li postoji mogućnost da formira svoju političku partiju, ili pokret građana, u slučaju da žalbe organima SDS ne urode plodom, Mićić kaže: „To ćemo da vidimo koja je dalje priča“.

On je naglasio da koalicioni sporazum sa SNSD i dalje važi, ali je rekao da ga druga strana još nije formalno potpisala.

-Jedan od zaključaka Gradskog odbora jeste da ćemo koalicione sporazume potpisati i sa još nekim strankama, u cilju realizacije projekata bitnih za Bijeljinu – poručuje Mićić.

/Srpskainfo/

PODIJELI