Migrant napao djevojke u Bihaću

0
352

Migrant, čiji identitet nije poznat, napao je noćas dvije djevojke u centru Bihaća, javlja Kliks.

Kliks prenosi da se napad dogodio u blizini poslovnog objekta Agram i da je migrant napao Elmu Rekić i njenu sestru, nanijevši im lakše fizičke povrede.

Rekićeva je na Fejsbuku napisala da je napadnuta dok se vraćala kući sa sestrom iz subotnjeg izlaska.

– Po samom izlasku iz kluba Bistro primijetile smo dvije nepoznate osobe kako nas prate, dva koraka iza nas. Dobacivali su i smijali se sve vrijeme. O čemu su razgovarali naravno da nismo znale, jer su govorili na samo njima poznatom jeziku. U strahu koji nas je obuzeo nismo znale kako da reagujemo pa smo odlučile stati kako bi oni prošli, te smo usporile. Međutim, nastavili su i pratili nas kako bi na kraju sjeli na stepenice kod “Djevojke s Une” – napisala je ona.

Rekićeva dalje navodi da im je na parkingu u centru Bihaća, pored poslovnog objekta Agram, muškarac koji ih je pratio, prišao s leđa, te da je skočio na njenu sestru koju je oborio na pod i koja je tom prilikom zadobila lakše fizičke povrede.

Navodi da je i ona, u pokušaju da pomogne sestri, zadobila lakše fizičke povrede i da su im ukradene lične stvari – dva mobilna telefona i torbica.

– Posebno hvala jednom momku koji je uspio uhvatiti tog monstruma i vratiti nam stvari koje nam je otuđio – napisla je Rekićeva.

Ona se pita do kada će građani Bihaća biti u strahu od migranata i sve češćih napada.

Sinoc, 09.06 nesto malo iza ponoci u mom rodnom gradu, u centru grada, na mjestu gdje su se nekad okupljali nasi…

Gepostet von Elma Rekić am Sonntag, 9. Juni 2019

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here