Miladin Radović, generalni direktor “Pošta Srpske”: Izazovima odolijevamo zahvaljujući radnicima

0
327

Pandemija virusa korona uticala je na sve segmente društva, nije zaobišla ni privredu, a samim tim ni poslovanje “Pošta Srpske”. Od samog početka izbijanja krize izazvane “kovidom 19” radili smo u interesu naših korisnika i na kreiranju rješenja za novonastali teški izazov, kojem uspješno odolijevamo zahvaljujući požrtvovanosti i profesionalnosti naših radnika.

Rekao je to generalni direktor “Pošta Srpske” Miladin Radović dodajući da je ovo preduzeće od samog početka bilo na usluzi korisnicima i trudilo se da opravda slogan “zajedno kroz život”.

– Bili smo podrška mnogim aktivnostima i dokazali odgovornost prema društvu i zajednici. Poslujući u izuzetno otežanim uslovima, poštujući mjere koje je propisivao Republički štab za vanredne situacije RS, naši zaposleni su činili sve kako bi omogućili nesmetanu komunikaciju koja se u ovim vanrednim okolnostima pokazala od presudne važnosti. Svi korisnici naših usluga, od pojedinaca do državnih institucija mogli su i moći će i dalje da se pouzdaju u nas – poručio je Radović dodavši da je dokaz tome to što “Pošte Srpske” nisu zatvorile svoja vrata i uskratile svoje usluge nijedan dan, čak ni u vrijeme totalnog zaključavanja.

Radović naglašava da su ključ uspjeha ovog javnog preduzeća, koje njeguje saradnju, poštovanje i razumijevanje, radnici.

– Dobro funkcionišemo jer naši radnici znaju svrhu svoga posla. Svi zaposleni, posebno oni u tehnološkom procesu rada, daju maksimum od sebe i drže sistem “Pošta Srpske”. Svojim radom održavaju komunikaciju i naše usluge čine dostupnim svim korisnicima – naglasio je Radović.

On je istakao da je ovo preduzeće, koje aktivno radi, ima jasnu viziju razvoja, održava kontinuitet pružanja usluga i posreduje u komunikaciji u vrijeme pandemije, povjerenje korisnika zadobilo sposobnošću, posvećenošću ljudima i pouzdanošću.

– Veliko hvala svim radnicima “Pošta Srpske”. Uspješno se nosimo sa teškim vremenima zahvaljujući vama. Veliko hvala svim korisnicima usluga “Pošta Srpske”. Molim vas da razumijete, prihvatite i podržite naš rad u vrijeme kada se situacija preko noći mijenja – poručio je Radović poželjevši svima mnogo zdravlja, sreće i poslovnih uspjeha u 2021. godini.

/Glas Srpske/

PODIJELI