Milan Petrović, predsjednik prnjavorskog SDS-a: Očekujemo dvostruku novembarsku pobjedu

0
420

Naša lista, kompletna, sa 33 kandidata, za odbornike u Skupštini opštine Prnjavor, proistekla je iz prijedloga naših mjesnih odbora iz svih dijelova opštine. SDS-ova izborna lista će, duboko sam uvjeren, biti pobjednička-sa najvećim brojem predstavnika u prnjavorskom parlamentu. Istovremeno, uvjereni smo da će i kormilo čelnog čovjeke opštine od novembarskih izbora preći u ruke našeg kandidata Milana Aleksića (28), kojeg smo izabrali i  predložili kao najboljeg među nama.

Ovim optimističkim riječima, za naš portal, predstavio je izbornu listu i kandidata za načelnika opštne ispred svoje stranke,  Milan Petrović (32), predsjednik OO SDS, inače, aktuelni odbornik te, od prošlih lokalnih izbora, opozicione stranke u Prnjavoru.

Petrović je istovremeno i nosilac SDS-ove izborne liste na predstojećim izborima.

-Između dva koncepta, opredijelili smo se za, širu javnost, manje zvučna imena kandidata, ali itekako poznata i priznata u njihovim životnim i radnim sredinama. Dakle, nismo se odlučili da se na listi nađu, recimo, kandidati koji su bukvalno od svog „političkog rođenja“, odnosno od rata odbornici, i koji bi zasigurno osvojili nove mandate. Naravno, oni ostaju motorna snaga naše stranke, a na listi su se našli mahom novi kandidati koji će se boriti i za nove glasače. Dakle, ti kandidati su na listu „došli“ sa terena, kao odraz u njih apsolutnog povjerenja našog članstva da su, zapravo, „to njihovi predstavnici, vredni povjerenja“. Što smo i ispoštovali-obrazlaže za naš portal Petrović.

On ističe da listu, uz fakulteski obrazovane, čine i dokazani poljopruvrednici, privrednici, studenti…

-Naši kandidati su i bivši ratni zarobljenici, invalidi, borci, koji su sigurno prepoznatljivi za  saborce i sve patriote.   Na našoj listi mjesto smo našli i za, recimo, studenta generacije, za koju, nažalost, nije bilo „sreće“ ni razumijevanja da posao dobije u svom Prnjavoru, nego je to uspjela u inostranstvu-ističe Petrović.

On dodaje da su vredni pomena i respekta i svi ostali kandidati na izbornoj listi prnjavorskog SDS-a.

-Sve su to časni, pošteni i marljivi ljudi. I što je najbitnije, za njih novembarski izbori ne znače „biti ili ne biti“, jer niko od njih nije na državnim jaslama i narodnim parama. Na  SDS-ovoj listi su isključivo ne  samo da bi njima lično već i sredini za koju se zalažu i koju  predstavljaju bilo osjetno bolje-kategoričan je Petrović.

„Novi načelnik biće Milan Aleksić“

Čelni čovjek prnjavorskog SDS-a izražava puni optimizam i kada je riječ o kandidaturi njihovog predstavnika, Milana Aleksića, za poziciju prvog čovjeka opštine.

-Aleksiću je to povjerenje ukazano kao najboljem kandidatu među nama. Ponosni smo da on potiče iz ugledne i tradicionalno SDS-ove porodice čiji je pokojni otac bio naš odbornik. Ali, želimo da naglasimo da je on, zapravo, najbolji kandidat i svih građana opštine Prnjavor, bez obzira kojoj, ili nikojoj, političkoj opciji pripadali. Mnogobrojni Prnjavorčana su se u to već, u ovom kratkom periodu, i lično uvjerili. Apsolutno sam uvjeren da će se u njega kao najbolje rješenje i najbolji izbor, do novembra, uvjeriti većina glasača naše opštine. Dakle, da će svoj glas povjeriti ovom već uspješnom mladom čovjeku, iznad svega marljivom i dokazanom diplomiranom inženjeru mašinstva, koji, između ostalog, govori i tri strana jezika. A, koji, što je u opštem interesu, ima planove i viziju istinskog razvoja i preporoda Prnjavora. Uvjeren sam u dvostruku novembrsku pobjedu-optimista je Milan Petrović.

NINKO ĐURIĆ

  1. 01 OPTIMISTI Aleksić i Petrović Foto Ninko Đurić02 Foto Kandidati SDS-a za odbornike SO Prnjavor03 Izborna lista OO Prnjavor
PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here