Milan Popović: Severina je nestala

0
1491

Pjevačica Severina Vučković Kojić se povukla iz javnosti na neko vrijeme, nema je ni na društvenim mrežama, a ne dolazi ni po sina Aleksandra koji je trenutno kod oca, Milana Popovića, piše RTL.

Milan Popović je za RTL rekao kako mu se Severina već mjesec dana ne javlja na telefon, ne odgovara na poruke, ne dolazi po dijete. On tvrdi da ni centar za socijalni rad nije uspio stupiti u kontakt sa njom.

“Dijete nije vodila u vrtić niti ga preuzimala iz vrtića više od mjesec dana, otkazala je koncerte, na moje sms poruke ne odgovara”, kazao je Popović.

“Kada sam povezao više činjenica, shvatio sam da je jednostavno majka našeg sina – nestala”, dodaje. Zato je dijete zadržao kod sebe jer, kako kaže, ne želi ga predati trećim stranama.

“Pri tom sam svo vreme obaveštavo majku gde smo i predlagao joj da sam lično u svakom trenutku može da dođe kod njega”.
Ipak, sinoć ga je predao baki.

Jutro poslije proveo je u zagrebačkoj policiji. Prije 10-ak dana Severinini advokati tužili su ga da je, laički rečeno, oteo dijete i odveo ga u Beograd. Sve vrijeme dok je njihov sin bio kod njega, barem tako Popović tvrdi, pokušavao je i preko institucija riješiti nastalu situaciju. “Sve radnje koje nam stoje na raspolaganju.

Znači, zahtev za privremenom merom po kojoj se dete dodeljuje da živi kod mene dok se majka ne pojavi ili dok se situacija ne reši. Tromi sistem jednostavno još uvek nije uzeo to ni u razmatranje”, poručuje Milan Popović.

Na pitanje šta misli, gdje je Severina, Milan je odgovorio: “Ne znam niti me interesuje. Mene interesuje je li ona u stanju brinuti o našem detetu”. Severinin menadžer Tomislav Petrović je rekao da ona ne planira ovako razgovarati sa bivšim.

“Severina nema namjere preko medija razgovarati s Milanom Popovićem, niti obrazlagati njegove laži”, rekao je Petrović.

nezavisne

PODIJELI