Milioner htio da “dokaže” da su prosjaci lijeni, nije uspio pa izboden u njegovoj vili

0
419

Milioner Kiren Hamilton Kez (23) odlučio je da “dokaže” da su beskućnici sami krivi za stanje u kojem se nalaze. Hamilton je pred televizijskim kamerama proveo tri noći spavajući na ulicama Londona i prosio.

Nakon što je propao njegov eksperiment u kojem je shvatio da se ipak ne bi mogao izvući s ‘ulice’ tako lako, vratio se u svoj luksuzni dom. Potom ga je opljačkala banda maskiranih provalnika i ubola nožem, piše “Mirror”.

Kiren se obogatio trgujući kripto valutama. Učestvovao je u šouu ‘Rich Kids Go Homeless’.

“Beskućnici su lijeni i slabi. Ne bi smjeli da budu takvi. Mislim da bi mogli da naprave puno više za sebe da to žele. Ionako su već na dnu, nemaju šta da izgube”, objasnio je Kiren svoje stajalište.

Kiren živi raskošno, u luksuznoj kući koju dijeli s djevojkom Džes i jednogodišnjom kćerkom. Dvadesettrogodišnjak kaže da može dnevno da zaradi i do 10.000 funti te da posjeduje automobile u vrijednosti 100.000 funti.

Kez se hvali brendiranom odjećom i kaže da ima 30.000 funti vrijedan ‘ormar’. Kada su pljačkaši upali u njegov doma, Kiren je odlučio da ga brani. Nakon što su ga lopovi uboli nožem završio je na operaciji.

(24sata.hr)

PODIJELI