Milovanović: Vrh MUP-a i Policije RS da podnesu ostavke

0
759

Poslanik Saveza nezavisnih socijal-demokrata u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH Miroslav Milovanović, pozvao je vrh MUP-a i policije Republike Srpske da podnesu ostavke jer je, kako tvrdi, “sve više građana koji im ne vjeruju”.

Milovanović je na Twitteru poručio da su možda “policija i MUP profesionalno uradili posao” u istrazi o smrti Davida Dragičevića, ali da svejedno “moraju da odu”.

“Gospodo iz vrha MUP-a i vrha Policije, možda ste Vi u vezi sa Davidovom smrću sve profesionalno uradili. Možda nema trunke odgovornosti sa Vaše strane. Gospodo, morate da odete jer sve je više građana koji Vam ne vjeruju. Nažalost, ali tako je”, napisao je Milovanović na svom Twitter nalogu.

Podsjećamo, dvadesetjednogodišnji Banjalučanin David Dragičević nestao je u noći sa 17. na 18. mart ove godine, a njegovo tijelo pronađeno je 24. marta u ušću Crkvene u Vrbas.

Miroslav Milovanović@Bijeljina076

Gospodo iz vrha MUP-a i vrha Policije, možda ste Vi u vezi sa Davidovom smrću sve profesionalno uradili. Možda nema trunke odgovornosti sa Vaše strane. Gospodo, morate da odete jer sve je više građana koji Vam ne vjeruju. Nažalost ali tako je.

Nekoliko dana kasnije iz Policije je saopšteno da je istraga utvrdila da se mladić utopio.

S tom verzijom se ne slaže porodica mladića, kao ni veliki broj građana koji se svakodnevno okuplja na Trgu Krajine u Banjaluci, tražeći da se utvrdi istina o smrti Davida Dragičevića.

PODIJELI