Mišel Obama u svjetlucavim čizmama od 3.500 evra

0
309
Mišel Obama (54) iskoristila je svoje gostovanje u Berkli centru u Bruklinu, gdje je razgovarala sa zvijezdom serije “Seks i grad” Sarom Džesikom Parker kako bi dala priliku nekim novim mladim dizajnerima koji nemaju priliku da privuku pažnju na sebe i svoj rad.

Svi koji su je vidjeli komentarisali su njen autfit. Ona je za tu priliku izabrala haljinu dizajnera Balenciaga i svjetlucave visoke čizme iste marke koje koštaju oko 3.500 evra.

Thumbnail

“Moja odeća šalje poruku. Odlučila sam da iskoristim ovo gostovanje i da dam priliku nekim mladim i novim dizajnerima koji inače nemaju šanse da dobiju toliko pažnje. Zato sam izabrala Džejsona Vua za moju haljinu za inauguraciju,” rekla je Mišel.

Ona je nedavno objavila knjigu pod nazivom “Becoming” u kojoj je otkrila do sada nepoznate detalje iz njenog privatnog života. Opisala je dio svog djetinjstva, ali i porodični život s bivšim predsjednikom Amerike Barakom Obamom (57).

“Ova knjiga mi puno znači. Otvorila sam dušu. Nadam se da će ljudi moći da se poistovjete sa njom i da pronađu snagu za dalje borbe u životu. Svačija priča je posebna na neki način i mislim da može da pomogne svima, rekla je Mišel.

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here