Misteriozna smrt studenta iz Gradiške

0
1407

Student Akademije umetnosti u Beogradu iz Gradiške Aleksandar Janjetović (19) pronađen je mrtav ispred zgrade na raskršću ulica Beogradske i Njegoševe u centru Beograda.

 

 

Prema nepotvrđenim informacijama, nesrećni mladić je navodno pao sa balkona na trećem spratu zgrade u kojoj je stanovao. Njegova porodica sumnja da je on ubijen, odnosno da ga je neko bacio ili gurnuo sa balkona zgrade u noći između nedjelje i ponedjeljka.

 

Leš nesrećnog mladića iz Gradiške pronađen je u ponedjeljak ujutro. Pronašli su ga slučajni prolaznici.

Majka nesrećnog mladića, Aleksandra Janjetović izjavila je za “Glas Srpske” da je po saznanju da se desila nesreća odmah posumnjala da je riječ o ubistvu, jer je njen sin Aleksandar bio miran dečko.

” Moje sumnje potvrđuje obdukcija u Vojnomedicinskom centru u Beogradu. Obdukcijom je utvrđeno da nema tragova droge i alkohola u krvi. Takođe, javili su nam da je utvrđeno da je smrt nastupila nasilnim putem, jer moj sin ima povrede grudnog koša. Niko ništa ne govori”, priča kroz suze majka Aleksandra.

Ona navodi da je njen suprug Željko otišao u Beograd, ali da za sada nema nikakvih zvaničnih informacija iz policije, samo zna da je Aleksandar pao sa trećeg sprata te zgrade i da je nađen mrtav.

Prema izvoru “Glasa Srpske”, beogradska policija je privela nekoliko lica na saslušanje u vezi sa ovim slučajem, ali su oni pušteni. Ovaj izvor je rekao da je beogradski istražni sudija naložio detaljnu istragu kako bi slučaj bio što prije riješen.

Iz MUP-a Srbije juče je krajem radnog vremena “Glasu Srpske” saopšteno da oni ne mogu davati informacije o ovom događaju jer istragu vodi tužilaštvo. U tužilaštvu se niko nije javljao na telefonske pozive.

Žurka

Aleksandar Janjetović posljednji put je viđen živ u nedjelju kada se sa još nekoliko drugara uputio na žurku. On je bio student prve godine Akademije umetnosti u Beogradu, smjer muzika i produkcija. Njegovi prijatelji i poznanici su u šoku, a svoj bol izrazili su i na društvenoj mreži “Fejsbuk”.

“Naš prijatelj Saša zauvijek će ostati u lijepom sjećanju”, poruka je koju je na profilu nesrećnog mladića ostavio jedan njegov kolega. glas srpske

PODIJELI