Mladegs Pak gradi novu fabriku kečapa

0
364

Direktor Sektora privrede Spoljnotrgovinske komore Bosne i Hercegovine Ognjenka Lalović i ekonomski savjetnik Ambasade Narodne Republike Kine Gai Guoqiang, posjetili su Mladegs Pak d.o.o. Prnjavor i održali radni sastanak s predstavnicima kompanije.

Tokom posjete razgovarano je o zajedničkim aktivnostima na poboljšanju i unapređenju poslovanja sa posebnim akcentom na spajanju domaćih firmi sa inostranim dobavljačima i širenju proizvodnih kapaciteta.

Planovi proširenja kompanije Mladegs Pak za 2024. godinu uključuju novi pogon za proizvodnju kečapa temeljen na novoj tehnologiji i novom ekološki prihvatljivom pakovanju.

Svi proizvodi su u potpunosti certifikovani prema najnovijim prehrambenim standardima HACCP, ISO i IFS. Halal i Vegan certifikati očekuju se takođe naredne godine.

Mladegs Pak je renomirani domaći proizvođač prehrambenih proizvoda sa bogatim asortimanom od preko 350 artikala koji su zasluženo osvojili povjerenje kupaca u proteklih 30 godina tradicije kvaliteta. Njihov proizvodni program se sastoji od sljedećih kategorija: kečap, dodaci za kolače i peciva (prašak za pecivo, vanilin šećer, kvasac, soda bikarbona), topli napitci (čajevi i topla čokolada), začini, smjese za deserte, pudinzi, supe, čorbe i drugi.

Vrhunski kvalitet proizvoda kompanije Mladegs Pak prepoznali su potrošači u više od 26 zemalja na četiri kontinenta uključujući: Njemačku, Austriju, Francusku, Španiju, Finsku, Irsku, Grčku, Hrvatsku, Sloveniju i Srbiju, te ostala tržišta EU, Ujedinjenih Arapskih Emirata, Australije i Agnole.

Proizvodi su trenutno dostupni u robnim markama Bonito i Dominus, kao i u velikom rasponu privatnih robnih marki koje Mladegs Pak proizvodi za svoje partnere širom svijeta.

Akta

PODIJELI