Mladić uhapšen zbog droge

0
897
ПРЊАВОР, 22. НОВЕМБРА /СРНА/ - Припадници Полицијске станице Прњавор су приликом легитимисања и прегледа младића из Прњавора чији су иницијали Б.Г. /23/ и његовог аутомобила "мерцедес" пронашли више паковања марихуане.

Pripadnici Policijske stanice Prnjavor su prilikom legitimisanja i pregleda mladića iz Prnjavora čiji su inicijali B.G. /23/ i njegovog automobila “mercedes” pronašli više pakovanja marihuane, saopšteno je iz Policijske uprave Banjaluka. 

Policija je nakon hapšenja, na osnovu naredbe Osnovnog suda u Prnjavoru, pretresla stan i prostorije koje koristi osumnjičeni B.G. gdje su pronađeni predmeti koji će poslužiti kao dokaz u krivičnom postupku.

Foto: SRNA

Pronađena je vage za precizno mjerenje, metalna sjeckalica, medicinske šprice kao i drugi pribor namijenjen na proizvodnju i distribuciju droge.

B.G. je ispitan na okolnosti izvršenja krivičnog djela neovlašćena proizvodnja i promet opojnih droga, a nakon kompletiranja i dokumentovanja predmeta protiv njega će u redovnoj proceduri biti dostavljen izvještaj Okružnom javnom tužilaštvu Banjaluka.

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here