Moskva: Gori cijela zgrada ruskog Ministarstva odbrane (VIDEO)

0
869

Rusko Ministarstvo za vanredne situacije poslalo je više od 250 ljudi kako bi ugasili požar u zgradi Ministarstva odbrane u Moskvi.

20160403144902_362961

Požar je prvo lokalizovan, da bi se potom razbuktao i zahvatio sve spratove, prenosi TASS. “Sada je na licu mjesta 253 ljudi, 72 vozila, uključujući 17 pokretnih merdevina, a to će biti i dodatno povećano”, rečeno je ruskoj agenciji iz pres-službe Ministarstva za vanredne situacije i navedeno da nije bilo podataka o eventualnim žrtvama.

Plamen se raširio na sve spratove zgrade u centru ruske prijestonice. “Vatra se raširila na sve spratove stare stare zgrade u Znamenjki. Više od 30 vatrogasnih i spasilačkih timova je pozvano”, naveo je izvor TAS S iz policije.

Prethodno je ova agencija javila da je požar koji je jutros izbio na trećem spratu zgrade Ministarstva odbrane Rusije lokalizovan i da je uzrok bio kratak spoj. “Danas oko deset sati ujutru dim je otkriven u tehničkoj sobi administrativne zgrade Znamenjki, koja se trenutno obnavlja. Vatrogasne brigade, koje su stigle u zgradu, otkrile su dim. Nije bilo žrtava”, navela je pres služba moskovske policije.
agencije

 

PODIJELI