PJEVAČICA UBIJENA – NA JELENINOM TIJELU VIDLJIVE POVREDE OŠTRIM PREDMETOM

0
870

Policija je našla tijelo pjevačice Granda Jelene Marjanović, koja je juče nestala u Borči, izjavio je ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović.

Kako prenosi RTS, najvjerovatnije se radi o ubistvu, budući da su na tijelu pjevačice bile vidljive povrede nanijete oštrim predmetom.

Nestanak Jelene Krsmanović, udate Marjanović (32) prijavljen je juče, pošto se posle 15 časova nije vratila sa trčanja na nasipu u Borči, pišu Večernje Novosti.

Blic je prenio da je Jelenino tijelo pronađeno u žbunju kada se sa nasipa krene ka glavnom putu. Nekoliko metara od tijela pronađena je njena patika i krv.

Pričalo se da je pronađen njen mobilni telefon, šnala, međutim porodica se nadala da je živa. Boljelo ih je što su slušali komentare da je Jelena pobjegla, jer je bila privržena porodici, mužu i djetetu.

Policija je pet metara od mjesta u kom je pronađeno tijelo Jelene Marijanović našla njenu trenerku, patiku i mobilni telefon. Nakon dvadesetočasovne potrage pjevačicino tijelo pronađeno je u vodi u kanalu ispod nasipa u borčanskom naselju Crvenka.

Prema poslednjim informacijama koje objavljuju mediji u Srbiji, u ovom trenutku suprug ubijene pjevačice je na poligrafskom ispitivanju. Kako saznajemo, suprug  na rukama ima vidljive povrede, što može da ga dovede u vezu sa ubistvom. Takođe, dodatna sumnja policiji jeste činjenica da je on prijavio nestanak supruge nakon četiri sata od momenta kada je ona otišla na trčanje.

Jelena je pronađena sa ozbiljnim povredama po glavi i tijelu. U blizini je pronađen i krvav duks.

Večernje/Blic

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here