“M:tel” -MOGUĆE OSVAJANJE NOVOG FRIŽIDERA “FEJSBUK” GLASANJEM

0
1245

 

Korisnici usluga kompanije “M:tel” koji u maju pošalju fotografiju starog frižidera na službenu “fejsbuk” stranicu kompanije, imaju mogućnost da glasanjem na društvenim mrežama osvoje novi ovakav uređaj marke “samsung”.
Prijavni formular može se pronaći na službenoj “fejsbuk” stranici “M:tela”, u rubrici “Staro za novo”, a najvažniji dio prijave je fotografija frižidera koji korisnici žele zamijeniti, a uz koju je potrebno zakačiti papirić sa haštagom i oznaku #starozanovo.

Osim toga, važno je da se u polju sa komentarom opiše mašina ili napiše neka anegdota koja je nastala tokom njenog korištenja, saopšteno je iz kompanije “M:tel”.

Glasanje za pristigle prijave počinje u junu, kada korisnici putem društvenih mreža treba da pozovu svoje prijatelje da glasaju za njihovu fotografiju, te da im na taj način pomognu da osvoje novi uređaj.

Srećni pobjednik osvaja odličan frižider brenda “Samsung” koji ima ugrađenu kliznu “Izi slajd” policu za efikasniju i bržu organizaciju namirnica koje se nalaze u frižideru.

Iz kompanije “M:tel” napominju da kao i većina “Samsung” uređaja i frižideri ovog brenda omogućavaju minimalan utrošak električne energije, a sadrže i posebno dizajnirani digitalni kompresor koji buku drži na minimumu.

Sve fotografije biće postavljene u okviru “Staro za novo” virtuelne galerije koja se može pronaći na “M:blogu” kompanije “M:tel”, a pored svake fotografije nalazi se jedinstveni kod za glasanje koji se može poslati putem SMS-a na broj 065 1145. /Srna/.

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here