“M:tel” Novo u ponudi – Bijela tehnika na rate

0
3023

Na prodajnim mjestima kompanije “M:tel” od danas su dostupni aparati za domaćinstvo uz beskamatno plaćanje na 12 rata, besplatnu kućnu dostavu, a nije potrebna dodatna dokumentacija.
Riječ je o bijeloj tehnici vodećeg svjetskog proizvođača “Samsung”, a u ponudi su veš-mašine, frižideri, usisivači i mikrotalasne rerne, koji olakšavaju svakodnevno održavanje higijene i zdravlja svake porodice. 

Frižideri iz “Samsung” linije “no frost” donose inovacije i napredne funkcije kao što su digitalni inverter za tihi rad i uštedu električne energije, moderna organizacija prostora sa LED osvjetljenjem, lako klizeće ladice i velike zaštitne pregrade, otvaranje vrata pod uglom od 90 stepeni, saopšteno je iz “M:tela”. 

Ni ostali uređaji, kako navodi “M:tel”, ne zaostaju u kvalitetu i inovacijama, kao što je “Samsung” veš-mašina koja ima provjeru ispravnosti putem “pametnog telefona”, a sa svim uređajima štedi se energija i vrijeme. 

Svi koji se odluče za neki od uređaja treba da podnesu zahtjev na “M:tel” prodajnom mjestu, a u roku od tri radna dana naručena tehnika biće besplatno isporučena na željenu adresu. 

Prva rata plaća se prilikom preuzimanja, a uređaje je moguće platiti i gotovinski. 

Detaljnije informacije o ovoj ponudi mogu se dobiti na prodajnim mjestima kompanije ili na www.mtel.ba./SRNA/

PODIJELI