MUP je jedan od stubova opstanka Republike Srpske

0
394
Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik čestitao je krsnu slavu – Svetog arhangela Mihaila ministru unutrašnjih poslova Draganu Lukaču, direktoru Policije Darku Ćulumu i svim pripadnicima Ministarstva unutrašnjih poslova /MUP/ Republike Srpske, poželjevši ih mnogo uspjeha u izvršavanju veoma zahtjevnih policijskih zadataka.

On je naglasio da je policija jedan od stubova opstanka Republike Srpske i garant njene bezbjednosti, kao i bezbjednosti svih njenih građana.

“Želim da i u budućnosti radite profesionalno, realizujete zacrtane ciljeve i radite na jačanju Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske kako bi njeni građani bili još bezbjedniji i sigurniji”, naglasio je Dodik.

Srpski član Predsjedništva BiH posebno je naglasio da se na dan krsne slave, kao i svakog dana treba sjetiti 782 pripadnika MUP-a koji su ugradili svoje živote u temelje Republike Srpske i odati im dužno poštavanje.

“Još jednom svim pripadnicima MUP-a Republike Srpske želim srećnu slavu, kao i mnogo zdravlja, sreće i uspjeha u privatnom i profesionalnom životu”, poručio je Dodik.

Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srpske proslavlja danas krsnu slavu – Svetog arhangela Mihaila.

PODIJELI