MUP Srpske obilježava krsnu slavu (FOTO)

0
717

Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srpske obilježava krsnu slavu Aranđelovdan.
Slava policijeFoto: RTRS

Povodom krsne slave MUP-a Republike Srpske počasna jedinica MUP-a predala je raport predsjedniku Srpske Miloradu Dodiku.

Služen je parastos i položeni vijenci na centralno spomen-obilježje stradalim pripadnicima MUP-a povodom krsne slave Aranđelovdana.

Parastos ispred MUP-a Srpske

Parastos ispred MUP-a Srpske

Obilježavanju krsne slave MUP-a prisustvuju predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik, predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Nedeljko Čubrilović, premijerka Željka Cvijanović i gradonačelnik Banjaluke Igor Radojičić.

Prethodno je u Policijskoj uprava Banjaluka služen je parastos i položeni vijenci na spomen-obilježje za 252 poginula pripadnika Centra javne bezbjednosti Banjaluka.

Policijska uprava Banjaluka

Policijska uprava Banjaluka

Načelnik Policijske uprave Banjaluka Željko Spasojević istakao je da je obaveza policije da se sjeća i čuva djelo onih koji su dali život u Odbrambeno-otadžbinskom ratu.

Ministar unutrašnjih poslova Dragan Lukač istakao je da će Ministarstvo ove godine proslaviti krsnu slavu sa boljim rezultatima rada u odnosu na prethodne godine, ali i nizom projekata čijom će ralizacijom biti stvoreni bolji uslovi za rad policije Srpske.

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here