Na današnjoj sjednici Skupštine opštine Prnjavor – NAJVIŠE POLEMIKE O KREDITU

0
656

 

Na redovnoj sjednici Skupštine opštine Prnjavor,koja je danas prije podne počela  Prnjavoru najviše polemike vodilo se o prijedlogu za korišćenje kredita vrijednog tri miliona maraka.

-U našoj opštini,a nažalost i u ovoj Sali,postoje ljudi koji bi sve da osporavaju i obezbvređuju,pa su tako i protiv namjere da korišćnjem planiranih sredstava,konkretnim investicijama, podignemo kvalitet života,rekao je,između ostalog,načelnik opštine Siniša Gatarić.

Nezavisni odbornik Branko Šikanić istakao je da uopšte nema pokrića u Poslovniku Skupštine opštine za raspravu o podizanju kredita.

-Ovakav način raspave o kreditu nema uporišta u važećim aktima Skupštine,čime se samo potvrđuje da je Skupština u službi načelnika opštine,koji je izašao za govornicu da bi nas,koji ne mislimo kao on, vrijeđao,potcjenjivao ,nazivao lajavcima i drugim izrazima uvredljivog karaktera,istakao je Šikanić.

Još nekoliko odbornika opozicije rekli su da ideja o korišćenju kredita za njih nije prihvatljiva.

Rasprava o ovom pitanju trajala je duže od dva sata,a prekinuta je oko 13,15 časova,kada je počela jednočasovna pauza za ručak.

Na dnevom redu je 21 pitanje,a sjednici prisustvuje 24 odbornika.(rp)

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here