Na ljetovanje iz Njemačke došao traktorom: Putovao devet dana, supruga doletjela avionom

0
4208
22.07.2017., Primosten - 63-godisnji njemac Ernst Ebeling ove godine na ljetovanje u Hrvatsku dosao je traktorom. Ernst Ebeling zivi u malom gradicu Hohenhamelna koji je 35 kilometara udaljenom od Hannovera. Na put do Trogira gdje je ljetovao 2 tjedna vozio se oko 1700 kilometara. Putovanje je podijelio na 9 dana, gdje je prelazio po danu 110-250 km pri brzini od 24-27 kilometara na sat. Ernestova supruga Andrea ipak se nije odvazila na ovaj put vec je avionom dosla u Trogir. Photo: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Za pomalo neuobičajeno prijevozno sredstvo odlučio se jedan njemački turist kako bi stigao na dvosedmičnj odmor na hrvatsku obalu. Njegova supruga na tom ga putu nije pratila.

Na ljetovanje u Hrvatsku ove je godine 63-godišnji Nijemac Ernst Ebeling došao traktorom. Ebeling živi u malom gradiću Hohenhamelna koji je 35 kilometara udaljen od Hannovera, a u Hrvatskoj ljetuje u Trogiru.

Njegov put do krajnjeg mu odredišta na hrvatskom Jadranu, gdje je ljetovao dvije sedmice, vozio se oko 1.700 kilometara. Putovanje je podijelio na devet dana, prelazeći po danu od 110 do 250 kilometara brzinom od 24 do 27 kilometara na sat, javlja RTL.

Traktorom na more 1
Njegova supruga Andrea ipak se nije odvažila na traktorski prijevoz do mora. Ona je u Trogir doletjela avionom.

(Bportal)

PODIJELI