Na magistralnom putu Prnjavor-Klašnice u slijetanju vozila sa kolovoza poginula djevojka

0
1241

Na magistralnom putnom pravcu Prnjavor-Klašnice, u mjestu Hrvaćani, noćas 50 minuta iza ponoći,dogodila se saobraćajna nezgoda  u kojoj je jedno lice smrtno nastradalo a dva lica su zadobila tjelesne povrede.

Kako se navodi  u saopštenju Okružnog Tužilaštva Banjaluka, u saobraćajnoj nezgodi došlo je do slijetanja sa kolovoza putničkog motornog vozila marke „BMW X5“, u kojem su se nalazila tri putnika: G. D., rođen 1993.godine  u Celju,državljanin Republike Slovenije, L.J., rođena 1994.godine u Celju, Republika Slovenija i T.K., rođen 1993.godine u Celju,Republika Slovenija.

Prilikom saobraćajne nezgode smrtno je nastradala L.J. a tjelesne povrede zadobili su G.D. i T.K..

Povrijeđenim licima je pružena ljekarska pomoć i oni su zbrinuti i smješteni u Univerzitetsku bolnicu-Klinički centar Banja Luka.

U toku istrage biće utvrđeno ko je upravljao putničkim motornim vozilom odnosno, odgovornost tog lica u konkretnom kritičnom događaju.

Uviđaj na licu mjesta nezgode obavila je dežurni tužilac Okružnog tužilaštva Banja Luka Željka Fabić, zajedno sa ovlaštenim službenim licima Policijske stanice Prnjavor.

Dežurni tužilac je naložila da se preduzmu sve potrebne istražne radnje i mjere kao i vještačenja radi rasvjetljavanja  svih okolnosti i uzroka saobraćajne nezgode a naložena je i obdukcija smrtno nastradalog lica koja će biti obavljena u Zavodu za sudsku medicinu Republike Srpske, navodi se u saopštenju Okružnog tužilaštva Bajaluka.

prnjavorlive.info

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here