NAČELNIK GATARIĆ ODGOVORIO HRVATSKOM PREMIJERU ZBOG PROZIVANJA PRNJAVORA

0
873

Nakon što je hrvataski premijer, Zoran Milanović u negativnom kontekstu pomenuo opštinu Prnjavoru u vezi sa navodnim plagiranjem političkog programa jednog kandidata na prošlim izborima, oglasio se i prvi čovjek opštine Prnjavor, Siniša Gatatić.

„Nije nas hrvatski premijer Milanović uvrijedio, naprotiv, nama u Prnjavoru imponuje da stranke iz Hrvatske, države koja je članica EU, preuzimaju programe naših političkih stranaka.
Političke stranke u Hrvatskoj, pa i partiju gospodina Milanovića koji je pomenuo Prnjavor, obavještavamo da ovdje ima i boljih političkih programa jer je kandidat čiji je program navodno plagiran osvojio samo 300 glasova na izborima.
Bez obzira na sve ovo, želim poslati poruku da je Prnjavor otvorena i tolerantna sredina u koju su svi dobrodošli, pa i hrvatski premijer Zoran Milanović, kako bi razbio eventualne predrasude koje o nama ima”, poručio je u pisao izjavi za mediji načelnik opštine Prnjavor, Siništa Gatarić.

 

Predsjednik Vlade Republike Hrvatske, Zoran Milanović, juče je izjavio da “Mi nismo Prnjavor, neka se niko ne uvrijedi, mi ne slavimo cajke, mi ih suzbijamo i to će biti dio našeg programa.Na pitanje kakvu kampanju očekuje, Milanović kaže kako je njihova kampanja – Hrvatska raste i nema povratka na staro.„Nedopustivo je da se vratimo tamo gdje smo bili, da oni koji su željeli zgrabiti plijen ponovno dođu na vlast, jer to su isti ljudi. Žao mi je kad neko nije u stanju napraviti plan i program, a da ga ne prepiše iz Prnjavora“, kazao je Milanović novinarima reagujući na navode da je HDZ Hrvatske plagirao program iz Prnjavora.

prnjavorski.net

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here