Načelnik Gatarić izrazio veliku zahvalnost na profesionalnom angažovanju javnih službi u dane praznika

0
1334
SAMSUNG CSC

Nakon što je upoznat sa velikim angažovanjem javnih službi u Prnjavoru tokom Badnje večeri i Božića, načelnik opštine Siniša Gatarić je u ime građana izrazio veliku zahvalnost na profesionalnom odnosu svim radnicima u javnim službama.

Naime, tokom noći i dana, pripadnici Teritorijalne vatrogasne jednice Prnjavor imali su više od deset intervencija na uklanjanju stabala sa saobraćajnica, izvlačili su automobile koji su sletjeli  sa kolovoza. Radnici Elektro-Prnjavora, gotovo sve raspoložive ekipe od ranih jutarnjih časova rade na saniranju brojnih kvarova na niskonaponskoj mreži, jer je desetak sela ostalo bez struje zbog obilnih snježnih padavina. Tokom Badnje večeri i danas na Božić, radile su i brojne ekipe koje su uklanjale snijeg, policajci, Hitna pomoć Doma zdravlja i drugi.

“Svim ljudima koji su se nesebično angažovali na uštrb vremena koje su na najradosniji praznik trebali da provedu sa svojim porodicama, najmanje što mogu reći da izražavam iskrenu zahvalnost”, kaže Gatarić. On kaže da zbog tih ljudi, građani opštine Prnjavor mogu da se osjećaju bezbjedno i u dane praznika i to nema svoju cijenu.

prnjavorski.net

PODIJELI