Najmanje penise imaju Indijci, a gdje su Srbi?

0
1327

Sedma po površini, posljednja po dužini muškog ponosa. Gdje muškarci imaju najkraći polni organ i kako se tu kotiraju Srbi, saznajte u ovom tekstu.

Indija je poznata po mnogim stvarima: hrani, hinduizmu, književnosti, lijepim ženama… Takođe, ovaj narod je izmislio filozofiju seksa, počevši od Kama Sutre, pa sve do tančina razrađene vještine tantričkog seksa. Međutim najnoviji podatak će vas sve iznenaditi: Indijci imaju najmanje penise na svijetu!

Do ovog zaključka stručnjaci nisu došli iz zlih namjera, već iz praktičnih razloga. Istraživanje na više od 1.000 muškaraca u Indiji zaključilo je da su kondomi proizvedeni po međunarodnim normama preveliki za većinu indijskih muškaraca. Studija je ustanovila da je kod više od polovine muškaraca izmjereno da su im penisi kraći od međunarodnih standarda za kondome.

To je dovelo do poziva da su sada kondomi različitih veličina dostupniji u ovoj državi. Više od 1.200 dobrovoljaca širom zemlje precizno su izmjereni penisi, do posljednjeg millimetra, a za dobar dio njih se, nažalost, ispostavilo da nose kondome S veličine.

Najduže penise na svijetu imaju muškarci iz Konga, kod kojih je prosječna dužina penisa u erekciji 18 centimetara, a slijede ih Ekvadorci sa 17,78 centimetara. Na trećem mjestu su muškarci iz Gane sa 17,27 centimetara. Što se Evrope tiče, najduže penise imaju Islanđani, koji se mogu pohvaliti sa 16,25 centimetara u erektivnom stanju, slijede ih Italijani sa 15,7 i Šveđani sa 14,9 centimetara.

Prema nedavnom istraživanju, pokazalo se da su srpski muškarci s 14.87 cm, tu negdje malo iznad prosjeka,  tako da na našem tržištu i nema toliko potrebe za različitim veličinama kondoma, već je dovoljna samo ta jedna, M ili eventualno L.

PODIJELI