Najveća imena elektronske muzike na Kastelu

0
906

Na četvrtom “Freš vejv festivalu”, koji će od 6. do 8. avgusta biti održan na banjalučkoj tvrđavi Kastel, nastupiće neka od najvećih imena elektronske muzike.

Organizator “Freš vejv festivala” Strahinja Grahovac rekao je da 2012. godine, kada je pokrenut ovaj festival, “on i njegova ekipa nisu ni mogli sanjati da će tako brzo da narastu u ozbiljnu organizaciju”.

On je na konferenciji za novinare danas u Banjaluci rekao da je za ove četiri godine festival “postao bitan faktor u regiji”, najveći festival elektronske muzike u BiH koji postaje sve popularniji i van granica zemlje.

Grahovac kaže i da je “Freš vejv festival” jedan od najjeftinijih u regiji, te dodaje da trodnevna ulaznica košta 45 KM. “Obećavamo vam i sjajnu glavnu binu koja će biti ogromna i na kojoj nismo štedjeli novac, što ćete se i uvjeriti kada dođete na festival”, rekao je Grahovac.

Promotivno lice ovogodišnjeg “Freš vejv festivala” je di-džej Joma Maja, koja kaže da joj je veoma drago što u svom gradu može da promoviše festival poput ovog.

“Ovogodišnji lajn ap ‘Freš vejv festival’ je rame uz rame sa festivalima u regionu, od kojih su neki već na svjetskom nivou”, kaže ona.

Promotivne žurke “Freš vejv festival” već su organizovane u Splitu i Tuzli, a predstoje u Zagrebu i LJubljani.

Dnevne ulaznice za festival koštaju 20 KM, a već se mogu kupiti on lajn na stranici “kupikartu.ba”. Partner “Freš vejv festivala” je Banjalučka pivara.

PODIJELI