NASTAVAK EPSKOG SERIJALA Izašao trejler za posljednji dio trilogije “Ratovi zvijezda”

0
389

„Lucasfilm“ je predstavio trejler za “Star Wars: Episode IX – The Rise of Skywalker”, nadolazeći  film u sklopu epskog serijala “Ratovi Zvijezda” (“Star Wars”).

„Star Wars: Episode IX“ je nova epizoda svemirske sage jednog od scenarista i redatelja Džej Džej Abramsa (J.J. Abrams). To je treći dio “Ratova Zvijezda” trilogije nastavaka, te je posljednja epizoda Skywalker sage, koja je počela još 1977. godine.

Radnja filma smještena je u vrijeme nakon događaja iz filma “Posljednji džedaj” (“The Last Jedi”) iz 2017. godine.

U jednom od prizora iz trejlera  vidi se zagrljaj princeze Leje, koju je igrala preminula Keri Fišer (Carrie Fisher) i Rej koju tumači Dejzi Ridli (Daisy Ridley).

Ipak, okolnosti koje prate Palpatinov povratak ostaju misterija. U trejleru možemo da čujemo Lukov glas (Mark Hamill) koji kaže Rej da “niko nikada nije zaista otišao”. Luk takođe kaže Rej da su “nam prenesena sva znanja” i da se sada ona mora boriti protiv zla.

Uloge tumače pomenuta Dejzi Ridli, Adam Drajver (Adam Driver), Džon Bojega (John Boyega), Oskar Ajzak (Oscar Isaac), Lupita Njongo (Lupita Nyong’o), Domhnal Glison (Domhnall Gleeson), Keli Meri Tran (Kelly Marie Tran) i drugi.

„Star Wars: Episode IX“  dolazi u kina 20. decembra.

(Bosonoga)

PODIJELI