Nastavak pobjedničkog niza

0
1464

Još jedan uspješan nastup prnjavorskih tekvondoista ostvaren je ovog vikenda u mađarskom gradu Jazbereni na 8.” Lehel Vezer” Kupu.

Tekvondo klub ”Prnjavor” nastupio je sa šest takmičara u konkurenciji dvadeset klubova iz šest zemalja.

Prnjavorčani su ostvarili odličan rezultat, osvojivši deset medalja od toga sedam zlatnih i tri srebrne medalje.

U kadetskoj konkurenciji Dimitrije Vuković je dobio pehar za najuspješnijeg takmičara, jer je osvojio
dvije zlatne medalje u borbama i formama.

Sava Njegovan je uspio da ponovi uspjeh sa prethodnog takmicenja u Doboju i ponovo dobije pehar za najuspjesnijeg juniora, osvojivši zlatne medalje u dvije discipline: u borbama kategorija -69kg i formama – crni pojas 1. dan.

Da zlatne medalje sa prethodnih takmičenja nisu slučajnost potvrdili su: u juniorskoj konkurenciji Milan Stojanović koji je osvojio zlatnu medalju u borbama, kategorija +75kg i senior Aleksandar Fešiš sa zlatnom medaljom u borbama kategorija -64kg.

Epitet najiskusnijeg takmičara u klubu opravdao je u Mađarskoj Bojan Malešević sa zlatnom medaljom u borbama kategorija +85kg i srebrnom medaljom u formama. Jedini ženski predstavnik Jovana Njegovan u seniorskoj konkurenciji osvojila je dvije srebrne medalje u borbama -63kg i formama u konkurenciji crnih pojaseva. Pored takmičara ekipu su činili trener Branislav Njegovan, sudija Vuk Milinčić i fotograf Dragomir Veljković.

Sljedeći nastup prnjavorskih tekvondoista je 22. oktobra u Duborvniku i u Zreču na ”Slovenia Openu”.

TK “Prnjavor”

PODIJELI