NDP Prnjavor duplo uvećao broj glasova – sa tri odbornika poželjan partner za sklapanje vlasti

0
2145

Narodni demokrataski pokret, dobio je tri odbornička mandata što je i bio plan za lokalne izbore, rekao je Miro Šikarac predsjednik Opštinskog odbora te partije, zahvaljujući se građanima za ukazano povjerenje.

“NDP je doživio rast podrške kod građana i mi smo zadovoljni, jer je broj glasova od prije dvije godine uduplan”, kaže Šikarac. On obećava da će odbornici ali i sama partija uraditi sve što je moguće da se to veliko povjerenje građana i potvrdi još boljim radom i rezultatima.

Šikarac kaže da pregovori oko ulaska u vlast još uvijek nisu počeli, jer se čeka stav stranke, koja je za predstojeći vikend zakazala sjednicu Predsjedništva, nakon koje će biti jasnije u kojem će smjeru pregovori ići. “Da, postoje određeni razgovori i sa SDS-om, ali i sa SNSD-eom, ali ti razgovori sigurno ne garantuju formiranje ni jedne skupštinske većine, do stavova Predsjedništva”, kaže Šikarac. Prema njegovim riječima, NDP sa svoja tri odbornika je svakako atraktivan kao partner i jednoj i drugoj strani u Prnjavoru.

Novoizabrani odbornici NDP-a, Goran Marić i Slaviša Milinčić, takođe su zahvalili biračima na ukazanom povjerenju, a današnju konferenciju za novinare su iskoristili da obećaju svoj maksimalan angažman na stvaranju boljeg života u opštini Prnjavor.

prnjavorlive.info

PODIJELI