NE DAJU OLAKO DRUGU PRILIKU: Ova četiri znaka su najveća ZLOPAMTILA horoskopa

0
287

Iako mnogi misle da je teže oprostiti nego biti zlopamtilo, to ipak nije slučaj. Osobe rođene u ovim horoskopskim znakovima neprestano su opterećene zlodjelima kojima su ih drugi povrijedili, a što im iz dana u dan kvari raspoloženje i uništava vjeru u ljude.

Ova četiri znaka su najveća zlopamtila horoskopa:

Rak: Rakovi su veliki emotivci, pa zato kada ih jednom povrijedite, nemojte da očekujete da će da vam oproste i zaborave. Njih izdaja toliko boli da jednostavno ne mogu da dopuste sebi da ponovo rizikuju i još jednom budu povrijeđeni.

Škorpija: Škorpije su osobe koje strastveno vole, strastveno rade, ali i strastveno mrze. Ako ih neko povrijedi ili izda, oni tu osobu jednostavno izbrišu iz života i prave se da ta osoba i ne postoji više.

Jarac: Jarčevi su veoma predane osobe, koje su uprkos tome što skrivaju svoja osjećanja, veoma emotivne. Kada im neko nešto učini nažao, oni se jednostavno povuku bez sukoba i zatvore vrata toj osobi zbog straha da se ista stvar ne bi ponovila.

Ovan: Ovnovi su izuzetno ponosne osobe kojima je ispod časti da daju drugu priliku onima koji su ih povrijedili. Oni ne vole svima da pokažu koliko su ranjivi i emotivni, pa ako ih jednom izdate, nemojte da očekujete da ćete se lako s njima pomiriti. Oni nikad neće zaboraviti šta ste im učinili.

(B92)

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here