Ne smiruju se strasti u SDS: Staniću nije jasno zašto se Mektić našao uvrijeđenim

0
305

Mektić se obrušio i na svog stranačkog kolegu i šefa Kluba poslanika SDS u Narodnoj skupštini Republike Srpske Miladina Stanića, nakon što je ovaj dao izjavu kako oni koji nisu zadovoljni partijom mogu da vrate knjižicu.

Mektić je prvo na svom tviteru opleo po „lopovsko-tajkunskoj kamarili u SDS koja želi da preuzme stvari u svoje ruke“. Nedugo zatim opleo je i po stranačkom kolegi navodeći kako „po Staniću u SDS trebaju da ostanu smo oni koji su švercovali za vrijeme rata“.

Upitan da prokomentariše za Srpskainfo svoje stavove na tviteru, Mektić je juče to odbio, poručivši da se za stanje u stranci obratimo novom predsjedniku SDS.

S druge strane, prozvani Stanić ističe da mu nije jasno zašto je Mektić reagovao tako burno na njegovu izjavu, jer uopšte nije mislio na njega kada je kazao da nezadovoljni mogu vratiti svoje partijske knjižice.
– To najbolje govori o njegovom položaju u SDS. Ni pomislio nisam na Mektića, niti na bilo koga drugog člana SDS. Govorio sam uopšteno. Novinar je rekao kako ima nezadovoljnih članova naše stranke i ja sam odgovorio da onaj ko nije zadovoljan nije ni obavezan da bude u SDS, jer ne bi bio ni prvi ni poslednji koji je otišao iz partije – pojašnjava Stanić.

Dodaje da ne zna na koga se odnosila Mektićeva prozivka vezano za „lopovsko-tajkunsku kamarilu koja želi da preuzme stvari u svoje ruke“.

Stanić vjeruje da je Mektić generalno nezadovoljan neuspjehom stranke na proteklim izborima i njenim trenutnim statusom. Izvor:(SrpskaInfo)

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here