Nedeljni horoskop od 6. do 12. novembra: Bik će se dosta oslanjati na druge, a Vagi će se vratiti samopouzdanje

0
1188

OVAN
Nekako vam se sve pokreće s mrtve tačke u ovom periodu. Najprije će to osjetiti oni koji se bave umetnošću, sportom ili sarađuju sa strancima. Vjerovatno radite na više projekata u isto vrijeme ili će vam se nuditi honorarni poslovi. Prijaju vam kontakti sa mlađim saradnicima. Jedino vam je komplikovana komunikacija sa šefovima.

Promenljivog ste raspoloženja kada mislite o ljubavi. Pokušavate da pomirite dosta toga u jednoj osobi. Pravićete kompromise ali opet vas prati osjećaj da to nije pravo. Privući će vam pažnju neko mlađi ili neko ko često putuje. S druge strane mislite o vezi koju ste ostavili iza sebe. Zauzeti teže ka tome da odnos bude miran. Ne primećujete neke greške koje sami pravite u odnosu, pa partner može nešto da vam zameri početkom nedelje.

BIK

Ovo je period u kome ćete se oslanjati na druge više nego što želite. Iskoristite sve ono što vam se nudi kao podrška i pomoć. Nije vam najpovoljnije vrijeme da nešto dogovarate i pravite dugoročne planove. Stvari vam izgledaju komplikovanije nego što zapravo jesu. Sve to će se ubrzo promijeniti. Otvoreni ste u odnosima sa suprotnim polom što i nije loše. Poznanstva su vezana za osobe koje su suprotnog temperamenta od vas. To vam unosi izvjesno osveženje i pokreće vas. Zauzeti Bikovi se trude da ostanu mirni u odnosu s voljenom osobom. Opet, partner suviše radi ili brine oko novca, a to je tema oko koje možete da se raspravljate.

BLIZANCI

Važite za veoma energičan znak ali vi ste pretjerali. Toliko stvari radite u isto vrijeme da je to neizdrživo na duže staze. Osjećate umor ali vas više brine finansijski dio. Neki vama neophodan novac kasni, pa ćete se u međuvremenu snaći. Još nije vrijeme da otkazujete poslove i strpite se u promjenama koje priželjkujete. Bolje se organizujte i nađite više vremena za sebe. Emotivni dio je haotičan kao i poslovni. Otvoreni ste za nova poznanstva i interesantna dešavanja. Vašu pažnju može da privuče veoma energična osoba. Možda ne živi u vašem gradu ili vam na neki način nije dostupna.

Interesantni susreti su vezani i za vaše radno mjesto. Uz to se pokreće i kontakt iz prošlosti. Niste ni sami sigurni šta biste. Samo polako i slušajte svoje osećaje. Zauzeti Blizanci prepuštaju partneru da planira zajedničko slobodno vrijeme.

RAK

Stvari koje ne zavise od vas se i dalje ne definišu. To stanje vam unosi nervozu u svakodnevnom funkcionisanju na radnom mjestu. Nervoza je vezana za komunikaciju sa saradnicima koji su po polažaju ispod vas. Osobe na položaju su vam naklonjene. Poštujte hijerarhiju i poslove koji moraju da imaju svoj tok. Polako izlazite iz vakuum faze kada je u pitanju emotivni dio. Pojavljuju se osobe koje su vam već na neki način poznate. Slobodnim Rakovima slijedi susret sa osobom koju kontaktiraju već izvjesno vrijeme, ili konkretizuju jedno ranije poznanstvo. Ako želite nešto potpuno novo – izlazite što više i tu slijedi susret sa osobom koja vas fizički podsjeća na nekoga iz prošlosti. Zauzeti Rakovi napokon nešto tješavaju. Dolazi se do kompromisa bilo da je u pitanju odnos ili nešto što je opterećivalo i vas i partnera, a vezano je za spoljašnje okolnosti.

LAV

Već izvjesno vrijeme se nalazite u nekim neizvjesnim ili komplikovanim okolnostima. Sada ponovo postavljate osnove u poslovima koji bi trebalo da vam obezbede sigurnost ka kojoj težite. Otežan je protok informacija pa budite oprezni u onome što radite i pričate. Trenutno najbolje prolaze Lavovi koje rade u stranim firmama ili posluju sa strancima. U proteklom periodu ste vjerovatno više skupljali kontakte i sada razmišljate o tome koga da izdvojite. Neko vama interesantan će se sam izdvojiti tokom vikenda. Zauzeti Lavovi osjećaju rasterećenje u odnosu sa voljenom osobom. Postojalo je izvjesno nepoverenje ili sumnja u vernost partnera, ali se situacija mijenja na bolje.

DJEVICA

Još ne raspolažete nekim informacijama ili ne vidite krajnji cilj onoga što radite. Postaje vam sve teže da udovoljite zahtjevima šefova, ali bez gunđanja završavate poslove. Briljirate u svemu što sebi postavite kao zadatak, ali kao da pohvale izostaju. Ne brinite – dugoročno gledajući to su dobri potezi za vas. Već neko vrijeme se dvoumite po pitanju toga šta vam je činiti u vezi ljubavi. Niti vam se ostaje na poziciji na kojoj ste, a nikako da krenete dalje. Zauzete Djevice osjećaju nezadovoljstvo u trenutnom odnosu ali ništa ne preduzimate povodom toga. Slobodni se vjerovatno dvoume oko dva potencijalna partnera. Svako ima nešto što vam nevjerovatno prija, ali i ponaosob imaju mane koje vam ne daju mira. Najverovatnije će u uži izbor ući osoba iz drugog mjesta ili često putuje zbog posla.

VAGA

Polako ali sigurno vam se vraća samopouzdanje. Ipak povedite računa da ne brzate jer će sitnice biti presudne za dalji tok vaših poslova. Sasvim sigurno nešto dogovarate i to veoma uspješno. Vjerovatno i više stvari odjednom. Povoljni su vam kontakti sa osobama iz drugih mjesta i bližeg inostranstva. Ovo je samo početak pozitivnog period koji slijedi. Preovladava potreba da nešto bitno promenite u emotivnom delu. Zbog toga stavljate pink naočare i maštate. Strastveni dio je naglašen, ali nemojte da se zavaravate jer ste često skloni da izjednačavate seksualno i emotivno. Interesantni susreti su vezani za poslovno okruženje. Zauzete Vage osjećaju manje tenzije u odnosu.

ŠKORPIJA

Trudite se da ne pravite velike promjene u poslovnom delu. Posvetite se projektima koje ste ranije počeli. Sve što treba da se razradi ili na neki način završi vam je povoljno. Sasvim sigurno će biti poslovnih ponuda ali sa veoma neizvjesnim ishodom. Nemate živaca da se time bavite, pa vam je savjet da ne prihvatate. Razmišljate o nekim svojim ludovanjima iz prošlosti i osjećajima koji su pratili sve to. Kojeg god da ste emotivnog statusa – želite da obnovite neka iskustva. Već izvjesno vrijeme se osjećate nekako umrtvljeno. Slobodne Škorpije mogu da upoznaju osobu sličnu partneru iz prošlosti. Za tako nešto bi trebalo negde da otputujete. Zauzete Škorpije treba da pokrenu voljenu osobu u pravcu u kojem žele.

STRIJELAC

Vaša energija i koncentracija polako počinje da se normalizuje. Mnogo toga se poremetilo u prethodnih mjesec dana pa sada polako počinjete da rješavate taj zaostali haos. Novac vam dolazi vjerovatno sa više strana, pa i tu dolazi do olakšanja. Vjerovatno ćete nešto bitno riješiti u vezi nekog papira (ugovora). Stvari se popravljaju i u emotivnom delu. Mnogi će upoznati osobu vrlo sličnih interesovanja i temperamenta. Susret je vezan za mjesto na kome se vi osjećate prijatno, ili na koje često idete. Interesantnim pričama nigdje kraja. Vrijeme je da se opustite. Zauzeti Strelčevi napokon normalizuju odnose. Zid koji ste podigli se ruši, ili se nešto razjašnjava u vezi partnera koji se u prethodnom periodu zatvorio.

JARAC

Ostanite dosljedni nekim ranijim stavovima i to će vas dovesti do očekivanog uspjeha. Nešto što ne zavisi od vas počinje da se rješava u vašu korist. Osobe na položaju su vam naklonjene iako se pokazuju kao teški sagovornici. Vjerovatno nešto čekate, a rješenje dolazi krajem nedelje. Tada se pokreće i materijalni dio koji vas brine. Riješeni ste da nešto promenite u emotivnom delu. Vaše reakcije na suprotan pol se mijenjaju i to daje brze rezultate. Slobodni Jarčevi će vjerovatno promijeniti nešto u vezi svog izgleda. Zauzeti će iznenaditi voljenu osobu. Iznenađenje ne mora da bude prijatno za partnera ali će svakako dati željene rezultate.

VODOLIJA

U prethodnom periodu ste napravili dobar dugoročan plan. Još nije vrijeme za neke bitne promjene. Znate na koga možete da računate i to se neće promijeniti. Neko će zatražiti vašu pomoć, a vi ćete to brzo riješiti. Eventualno nezadovoljstvo za sada ne pokazujte na radnom mjestu. Prilagodite se i pratite tok daljih dešavanja. U emotivnom delu više maštate nego što se pokreću neka konkretna dešavanja. Partner ili potencijalni partner je nekako daleko od vas. Indirektne komunikacije su naglašene. Slobodne Vodolije mogu da upoznaju nekoga na putu u inostranstvu. Kod nekih je naglašena mogućnost da obnove kontakt sa osobom iz prošlosti. Može da vam se svidi i neko ko je zauzet, ili ste baš vi zauzeti a neko će vas privući.

RIBE

Nestrpljivi ste u promjenama koje se za sada samo naglašavaju. Vi biste što prije ka finišu. Skloni ste samokritici, ali i kritikovanju drugih. Uzdržite se od toga jer čete tako samo dugoročno iskomplikovati odnose. To bi vam bilo nepotrebno opterećenje. Nije vam lako jer minus faza suviše dugo traje. Svakako bolji period ide, a za sada se strpite. Želite da promenite kolotečinu i u emotivnom delu. Slobodne Ribe počinju da razmišljaju drugačije o nekome iz kruga prijatelja. To je osoba koja u vama budi osjećaj sigurnost ali nije neko ko je zainteresovan za emotivni odnos. Suviše komplikujete neke stvari kada krenete da razmišljate. Zauzeti žele da smanje obaveze koje su sami sebi nametnuli u odnosu. Budite strpljivi i taktični u razgovorima koje inicirate./cafe.ba/

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here