NEDJELJNI HOROSKOP: Šta čeka vaš znak do kraja mjeseca?

0
1445

Pročitajte šta vaš znak čeka tokom narednih sedam dana  na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima, kako će vas služiti zdravlje i da li da investirate…

OVAN (21. 3. – 20. 4)

Posao: Pokušavate da zaobiđete neka ustaljena pravila ili proceduru u poslovnim odnosima, ali problemi sa kojima se suočavate zahtijevaju dodatni napor i dobru koncentraciju. Merkur upravo izlazi iz retrogradnosti, u vašem je polju saradnika, ugovora i partnerstva, pa nije dobro da sada rizikujete. Ne precjenjujte svoje profesionalne mogućnosti, pustite saradnicima da odlučuju o zajedničkim interesima, naročito u situacijama koje prevazilaze vaše znanje i iskustvo.

Ljubav: Sa partnerom ste u konfliktnoj situaciji, ali baš to čini vezu zanimljivom. On vam se divi, a vama je potrebna nježnost. Dopunjujete se.

Zdravlje: Izbjegavajte nagle pokrete, moguće su povrede glave i glavobolja. Sinusi ovih dana mogu da se aktiviraju, pa nosite kapu.

BIK (21. 4. – 21. 5)

Posao: Mislite da ste napravili ste dobru poslovnu procjenu, ali je potrebno da dokažete svoju profesionalnost. Neko pokušava da vam skrene pažnju u pogrešnom pravcu, ne opterećujte se komentarima. Zaoštrena poslovna klima djeluje podsticajno. Ko u prošlosti nije pravio greške, nema razloga da se boji, ko jeste biće na provjeri svega što je organizovao i ugovarao.

Ljubav: Slobodna Vodolija iz okruženja je luda za vama. Prihvatite flert ako ste slobodni, jer se plaši da vam direktno priđe. Vrlo je stidljiva u odlučujućim situacijama. Ne junačite se dok je merkur u hodu unazad, u polju vašeg partnerstva.

Zdravlje: Nervoza, problemi sa hormonima i žljezdama.

BLIZANCI (22. 5. – 21. 6)

Posao: Stalo vam je da pridobijete nečije povjerenje u poslovnim krugovima, djelujete vrlo promišljeno i oprezno. Informacije kojima raspolažete nisu garancija uspjeha, imate dobru intuiciju. Jasno vam je da se poslovna pravila ili okolnosti brzo mijenjaju, mudro očekujete bolju priliku i svoju šansu.

Ljubav: Strijelac je idealna kombinacija u ovom periodu. Samo on može da vas izbaci iz ravnoteže, ali u pozitivnom smislu. Sa Ribom je veza kratka i slatka.

Zdravlje: Mogući su problemi sa sluhom ili želucem. Blaga mučnina je samo posljedica. Prekontrolišite vid.

RAK (22. 6. – 22. 7)

Posao: Nalazite se u sjajnoj psiho-fizičkoj formi, saradnici od vas očekuju da budete iznad prosjeka. Imponuje vam što okolina ima povjerenja u vaše profesionalne sposobnosti. Dobra poslovna strategija i precizni potezi su garancija za dugoročniji uspjeh. Postoje situacije koje ne zavise od vaše volje, posebno tokom naredne nedjelje, kada su mogući problemi u komunikaciji.

Ljubav: Činite izuzetne napore na emotivnom planu. Jedan Ovan je prolazno rješenje, a nudi mnogo topline i seksualne energije. Zauzeti Rakovi avanturističkim pristupom mogu da ugroze postojeće veze. Zdravlje: Mogućnost povreda zbog nepažnje i brzopletih poteza. Stalno negdje jurite, usporite tempo. Oprezno u saobraćaju, posebno pred zoru!

LAV (23. 7. – 22. 8)

Posao: Djelujete vrlo ambiciozno i zahtjevno, tako da svima postaje jasno da ne želite da vam neko remeti ili usporava planove. Ulažete veliku energiju u različite ciljeve i ne dozvoljavate da vas neko kritikuje. Umjesto da favorizujete takmičarski odnos sa saradnicima, prilagodite se i nemojte da ulazite u finansijske i imovinske rizike. Ne razmišljajte o hipotekama, ma koliko posao izgledao siguran.

Ljubav: Sjajan period za zaljubljene duše. Bez hljeba, vode i vazduha mogu da izdrže, ali bez ljubavi nikako. Biće puno strasti i dokaza emocija. Slobodni pripadnici znaka neuspješno obnavljaju staru vezu.

Zdravlje: Utopljavajte se zbog mogućnosti prehlade. Urinarni trakt izložen čas visokim čas niskim temperaturama može vam zadavati brige.

DJEVICA (23. 8. – 22. 9)

Posao: Zaokupljeni ste razmišljanjem o novim poslovnim planovima i nagomilanim obavezama. Ponekad morate da preuzmete odgovarajući rizik u skladu sa situacijom i izazovom. Opredjelite se za ciljeve, koji će vam omogućiti bolje profesionalne uslove. S druge strane, vaši saradnici se ponašaju kao da uopšte ne razumiju o čemu se radi. To je tipično kada je vladar znaka u retrogradnom kretanju.

Ljubav: Partner vam je dovoljan. Svi ostali samo smetaju, ne dozvoljavaju vam da iskažete emocije.

Zdravlje: Zdravstvena situacija nije zabrinjavajuća. Moguće je skupljanje tečnosti u organizmu i osjećaj težine i nadutosti. Niste se ugojili, ali se više krećite.
VAGA (23. 9. – 22. 10)

Posao: Djelujete vrlo ambiciozno i želite da ostvarite niz poslovnih ciljeva. Dovoljno ste preduzimljivi, saradnici imaju povjerenja u vaše sposobnosti. Snalažljivost prilikom finansijskih transakcija obećava dobar profit ili materijalni dobitak. Zanima vas nova poslovna ponuda, koja podrazumijeva ljude sa kojima ste već sarađivali.

Ljubav: Ljuti ste na voljenu osobu, jer ne ispunjava kriterijume koje ste zadali. Teretite je za vaše neuspjehe. Razmišljate o novoj vezi, neki Blizanac je u igri.

Zdravlje: Psihička ravnoteža je blago uzdrmana, pa je poželjno iz okruženja da eliminišete sve što loše utiče na raspoloženje. Osjetljiviji ste nego ikada.
ŠKORPIJA (23. 10. – 22. 11)

Posao: Dobro opažanje i sjajna koncentracija vam pomažu da ostvarite svoje ciljeve. Važno je da podstičite kreativnost, očekuje vas zajednički dobitak i mogućnost obnavljanja određenih poslovnih dogovora. U zavisnosti od ličnog interesovanja ili motivacije, birate varijantu koja donosi najbolje razultate. Neke stvari moraju da se urade više puta, ali neka vas to ne brine.

Ljubav: Mnogi pripadnici znaka nalaze se na početku emotivne veze ili na nov način pristupaju staroj. Nježnost im je neophodnija nego ikad. Zdravlje: Svi problemi proističu iz glave. Prepolovite dnevnu dozu cigareta, kafe, žestokih pića i nervoze, pa ćete se bolje osjećati. Čuvajte se uganuća i povreda zglobova.

STRIJELAC (23. 11. – 21. 12)

Posao: U skladu sa prioritetima imate svoju viziju i ne želite da prihvatite kompromise, na takav način nepotrebno otežavate svoj poslovni ili društveni položaj. Prihvatili ste previše obaveza koje počinju da vas zamaraju. Ukoliko vam je stalo da sačuvate dobar poslovni rejting, udružite svoje interese sa pouzdanim saradnicima i prihvatite nečiji uticaj.

Ljubav: Sa partnerom dijelite intimu. On jedini može da podnese vašu komplikovanu narav. Muški pripadnici znaka opasno su zagrijani za jednu Lavicu.

Zdravlje: Problemi sa srcem posljedica su napetosti na poslu i nerviranja. Pošto ste u sjajnom periodu, čuvajte zdravlje.

JARAC (22. 12. – 20. 1)

Posao: Stalo Vam je da ostvarite nove ili korisne ciljeve na svakoj strani. Važno je da obnovite poslovne kontakte koji su nesmotreno ili nenamjerno prekinuti, kao i da se priključite timu saradnika za koje vas vezuju slični profesionalni interesi i vizije. Opredijelite se za varijantu koja omogućava napredovanje na poslovnoj ljestvici, budite pažljiviji sa ulaganjem novca.

Ljubav: Lav, Ovan ili Strijelac, pod uslovom da se nije okrenuo nekom drugom. Predložite odlazak na put koji će vezu učiniti zanimljivijom.

Zdravlje: Mogući su bolovi u kukovima ili problemi sa jetrom, ali izbjeći ćete ih dobrom prevencijom.

VODOLIJA (21. 1. – 19. 2)

Posao: Djelujete pretenciozno i imate utisak da se nalazite pred ostvarenjem važnih poslovnih ciljeva. Zbog loših poslovno-finansijskih procjena, očekuje vas faza stagnacije i dodatne obaveze. Vodite računa o odnosu sa nadređenima i o komunikaciji. Sve je moguće korigovati u skladu sa motivima i uslovima. Tražite nečiju intervenciju u rješavanju poslovnih, materijalnih ili imovinskih dilema. Razmotrite ponovo poduhvate koje ste prethodno odbacili. Šanse postoje tamo gdje je najmanje očigledno.

Ljubav: Sa Ribama, Rakovima i Strijelcima biće ludo i nezaboravno, dok o Jarcu možete samo da maštate. On je trenutno negdje daleko.

Zdravlje: Ako ne budete vodili računa o ishrani, imaćete problema. Žlijezde sa unutrašnjim lučenjem zahtijevaju umjerenost.

RIBE (20. 2. – 20. 3)

Posao: Stalo Vam je da ostvarite nove kontakte i ciljeve u pregovorima. Želite da ostavite dobar utisak. Od vašeg zalaganja i diplomatskih manira zavise rezultati. Definišite zajedničke interese i istaknite profesionalne sposobnosti. Sve se svodi na dobru poslovnu procjenu i uspješno planiranje, budite fleksibilni po pitanju rokova.

Ljubav: Veza u kojoj se nalazite je površna. Ne ispunjava vaše sanjalačke težnje. Osjećate potrebu da partner učini nešto fatalno i dokaže ljubav.

Zdravlje: Mogući su problemi sa bubrezima, u vidu pjeska ili kamenja. Utoplite se i spriječite pojavu bakterija u mokraći. Uzimajte više tečnosti. Krvni pritisak raste, a srce je podložno promjenama ritma. /novosti/

PODIJELI