Nele Karajlić večeras u Prnjavoru

0
2069

Pokret Pozitivna Srpska vas poziva na promociju knjige “Fajront u Sarajevu” i druženje sa Neletom Karajlićem, u velikoj sali Doma kulture Prnjavor, u subotu, 11. marta, u 20 časova. Ulaz je, naravno, besplatan.

Nele Karajlić je jedna od najznačajnijih ličnosti popularne kulture na prostoru bivše Jugoslavije, koji je svojim muzičkim, glumačkim i drugim radovima ostavio dubok i neizbrisiv trag u našoj kulturi, i zbog toga nam je drago da možemo omogućiti građanima u što većem broju opština u Srpskoj da sa njim razgovaraju, da mlađi ljudi saznaju iz prve ruke o nekim drugim vremenima, da se oni stariji prisjete tih istih vremena, a svi zajedno da se dobro zabavimo i steknemo jedno novo iskustvo.

Takođe, u saradnji sa Domom kulture, organizovaćemo i skupljanje pomoći za Snežanu Puhalo, na dobrovoljnoj bazi naravno – jer to je najmanje što možemo za ovu mladu djevojku učiniti.

Nakon promocije knjige, pozivamo vas sve da dođete u pab “Pet lampi”, gdje će od 22 časa nastupiti naš čuveni banjalučki (i prnjavorski, na neki način) stend-ap komičar Dušan Jokić!

PODIJELI