NEPREPOZNATLJIV JIM CARREY – ŠTO SE DOGODILO OMILJENOM GLUMCU?

0
687

ŠOKIRAO IZGLEDOM I PONAŠANJEM

Prije nekoliko dana Carrey je u razgovoru s voditeljem Cattom Sadlerom zabrinuo svoje obožavatelje jer je nepotrebno ponavljao rečenice poput ‘Ništa nema smisla’ ili ‘Ja ne postojim’. Samo dan kasnije, u javnosti se pojavio vidno lošeg izgleda.

Mršav, blijed, s nezdravom bojom lica i prepun bora, 55-godišnjak je svojom pojavom izazivao reakcije na događanju u organizaciji Toronto Film Festivala. Nije mu puno pomagao ni simpatičan stajling – crna kožna jakna i zanimljiva majica s printom jednostavno nisu bili dovoljni za skretanje pozornosti s njegovog umornog lica. Komičar se nije čak ni potrudio osmjehnuti okupljenim fotografima, pa su njegovo ne baš najbolje izdanje zabilježili baš svi prisutni u tom trenutku.

Actor Jim Carrey was all smiles as he left a press event in Toronto, Canada.
<P>
Pictured: Jim Carrey
<B>Ref: SPL1574692 110917 </B><BR/>
Picture by: Jayden Seyfarth / Splash News<BR/>
</P><P>
<B>Splash News and Pictures</B><BR/>
Los Angeles:	310-821-2666<BR/>
New York:	212-619-2666<BR/>
London:	870-934-2666<BR/>
photodesk@splashnews.com<BR/>
</P>

Jayden Seyfarth / Splash News

Jim Carrey na press događanju tijekom TIFF-a

TORONTO, ON - SEPTEMBER 11: Jim Carrey attends the

Getty Images

No, nakon kratkog video intervjua koji se odvio prije samo nekoliko dana, pojavljivanje na Tiffu zapravo nije djelovalo nimalo čudno.

Naime, novinarka E! televizije ga je ovog vikenda zaustavila na crvenom tepihu velikog društvenog događanja u organizaciji Harper’s Bazaara, a kanadski komičar ne samo da je svojim neobičnim odgovorima doveo novinarku u neugodnu situaciju, nego je i potpuno “popljuvao” događanje na koje je pozvan, komentirajući, među ostalim, kako je došao na “najbeznačajnije događanje koje postoji”.

‘Nevjerojatno, to je najniža i najbesmislenija stvar koju su mogli smisliti’, rekao je novinarki, a kada je od nje dobio kompliment za stajling odbrusio joj je:'Nisam se ja obukao. Mene nema, mi ne postojimo…’

Reakcije novinarke, ali i kompletnu izjavu kanadskog glumca pogledajte u priloženom videu.

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here