Novi rat na estradi, Lukas izvrijeđao Brenu

0
368
Aleksandar Vuksanović, poznatiji kao Aca Lukas, najgrublje je izvrijeđao koleginicu Lepu Brenu.

Naime, kako su mediji i ranije pisali, nije tajna da Aca i Brena nisu u dobrim odnosima, i dok neki smatraju da je razlog za to odlazak Lukasa iz “Granda”, drugi spekulišu da je razdor nastao zbog njegove bivše supruge Sonje.

Sukobi su bili i ranije, ali međutim sada Lukas na Instagramu nije birao riječi za koleginicu.

Povod je bio nastup Lepe Brene na upravo završenom Music Week festivalu, koji je Aca nazvao “Cirkusom Korona”.

Folker je bio revoltiran što je, kako navodi, njen nastup navodno bio više medijski propraćen.

Iako nije imenovao Brenu, jasno je da je mislio upravo na nju.

“Hvala na predivnoj atmosferi, emocijama i zajedničkom uživanju u muzici i dobrom provodu. Mediji, televizije i pi*ke potplaćene, možete samo da mi pljunete pod prozor i da virite iz ogromne smrdljive guzice onoga ko vas je platio da pišete o us*anom nastupu, kao o spektaklu pod nekakvom rafalnom paljbom pirotehnike u ful plejbek izvođenju. Bilo je sjajno! Trebalo mi je pola sata da razbudim Ušće od srca koje se poklanja svima, a da li srca uopšte ima! I ja sam nastupio, bilo je prilično dobro”, počeo je Lukas objavu na Instagramu pričom o sebi, a nastavio o Breni:

“Doduše, bez vatrometa, to jest cirkusa! Mi smo više svirali i pevali. A vatromete smo ostavili za “artiste” i (čuj farse) modele. Posle cirkusa Korona nastupio je Aca Lukas, sa svojim sjajnim bendom, i pitajte bilo koga od prisutnih kako je bilo. Posle uspavanke od “poklonjenog srca svima”. Potplaćuj medije da te guraju, a ja ću ovako protiv tebe, protuvo istrošena! Bio i ja na Ušću, i šta? Popi*ao se po tvojim jeftinim vatrometima i nezgrapnim igračima, i plejbekom, pošto ti bend zvuči kao orkestar preko puta kuće “Ilije Čvorovića”. Nikada mi ništa nećeš moći, ni ti niti bilo ko od vas estradnih protuva.”

Aca Lukas takođe je nedavno isprozivao Brenu i optužio je da nije napunila nijednu arenu, a kamoli dvije, već da je prošle godine podijelila karte.

PODIJELI