U modi su maksi haljine

0
434
Vaša lična karta ovog ljeta je haljina koja gotovo da dodiruje asfalt.

Jedan jedini komad odjeće dovoljan je da svima da na znanje sve o vašem stilu i trenutnom raspoloženju. Zbog toga su mu kreatori posvetili mnogo pažnje, iako se to u prvi mah ne čini tako, jer su mnogi modeli prilično jednostavni.

U maksi-haljini možete na posao, u šetnju, ali i na gala proslavu. Sve zavisi od materijala od kog su sačinjene i koje modne dodatke ćete im pridružiti.

Izdvajaju se “vrećasti” modeli koji ne ističu ženske obline i mogu da se nose i uz patike, ali svejedno su romantični, baš kao i oni koji zbog tankih bretela, svilenkastih materijala i čipke na njih našivene, podsjećaju na kombinezone. U istu grupu mogu da se svrstaju i duge haljine koje poprilično otkrivaju dekolte, a od sturka se dramatično šire. Ako, ipak, tražite model za “pokazivanje”, na raspolaganju su vam plisirane ili raskošne haljine sa mnoštvom karnera u kojima ćete biti “zakopčani do grla”, a istovremeno djelovati ženstveno i tajanstveno. Od boja, izdvajaju se nijanse plave, od nebeske do mastila, trava-zelena, puder-roze, kao i sve koje podsjećaju na limun i sunce.

PODIJELI