Novogodišnja čestitka načelnika opštine Prnjavor i predsjednika Skupštine

0
518

Povodom novogodišnjih praznika načelik opštine Prnjavor, Darko Tomaš i predsjednik Skupštine opštine Prnjavor, Željko Simić uputili su iskrene čestitke građanima opštine Prnjavor, sa željama da nastupajuće praznike dočekaju u zdravlju i dobrom raspoloženju, sa svojim porodicama i prijateljima.

„Stanovnicima opštine Prnjavor upućujemo iskrene i srdačne čestitke povodom novogodišnjih praznika. Neka praznični dani budu ispunjeni radošću i porodičnom srećom, a Nova godina, bude godina ostvarenja ličnih i profesionalnih težnji.

Ispraćamo godinu u kojoj smo pokazali da marljiv rad i zalaganje donose rezultate. Uradili smo mnoge projekte u cilju stvaranja boljeg ambijenta za život i zahvaljujemo se svima koji su svojim radom i znanjem pomogli u stvaranju novih vrijednosti.

Pred nama su novi izazovi, novi projekti. Puni optimizma gledamo u budućnost, jer smo postavili ambiciozne planove koje želimo ostvariti.

Neka nam 2020. godina donese duhovno i fizičko zdravlje, mir i blagostanje, da se zajednički radujemo svakom novom uspjehu“, navodi se u zajedničkoj čestitki.

Opština Prnjavor

PODIJELI