Obavještenje: Produžen rok za podnošenje zahtjeva i preuzimanje regresiranog dizel goriva

0
1619

Odjeljenje za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo obavještava poljoprivredne proizvođače (fizička i pravna lica) sa područja opštine Prnjavor da je produžen rok za podnošenje zahtjeva i preuzimanje regresiranog dizel goriva odobrenog za izvođenje jesenjih radova u poljoprivredi u 2014. godini do 15. decembra 2014. godine.

Odjeljenje za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo takođe obavještava poljoprivredne proizvođače (fizička i pravna lica) sa područja opštine Prnjavor da je produžen rok za prijem zahtjeva i prijavu sjetvenih površina zasijanih merkantilnom pšenicom u jesenjoj sjetvi 2014. godine do 20. decembra 2014. godine. Za ostvarivanje prava na regresiranje repromaterijala za proizvodnju merkantilne pšenice registrovani poljoprivredni proizvođači moraju ispuniti sljedeće uslove:
-da zasiju minimalno 1,5 ha merkantilne pšenice,
-da u proizvodnom ciklusu primijene preporučene količine deklarisanog sjemena pšenice (minimalno 170 kg/ha).
Podsticajna sredstva za proizvodnju merkantilne pšenice planirana su u iznosu do 250 KM/ha.
Obrasce za prijavu površina za proizvodnju merkantilne pšenice poljoprivredni proizvođači mogu popuniti u Odjeljenju za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo, a na uvid je potrebno dostaviti ličnu kartu, posjedovni list sa podacima o parcelama na kojim je zasijana pšenica i karticu tekućeg/žiro računa iz banke.
Za sve dodatne informacije poljoprivredni proizvođači mogu se obratiti u kancelarije odjeljenja ili putem kontakt telefona 051/660-860.” /R.P./

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here