Od juče zaživio prnjavorski jesenji kros

0
530

Na terenima izletišta Borik u Prnjavoru,juče (nedjelja) organizovan je prvi jesenji kros,koji je okupio sve starosne kategorije,a među učesnicima su bili i polaznici Dnevnog centra „Neven“ iz Prnjavora,koji okuplja djecu sa posebnim potrebama.

-Ovo je akcija koja zaslužuje sve pohvale.Zahvalni smo svim sponzorima takmičenja i jednog zaista ugodnog druženja u prirodi,kao i učesnicima svih starosnih kategorija iz nekoliko gradova  Republike Srpske.Naše udruženje postoji od 2.012.godine i trenutno okuplja 26-oro mališana,kaže Novka Dušanić,koja se nalazi na čelu rukovodstva „Nevena“.

Među učesnicima je bila i petočlana ekipa AK Doboj.

-Iako smo se dan ranije vratili sa uglednog krosa Radio Televizije Srbije,u Šapcu,dali smo sebi u zadatak da dođemo i ovdje,u Prnjavor.Naša ekipa broji četvoro atletičara,koji svojim nastupom u ovom prekrasnom ambijentu borove šume i  kvalitetno uređenih staza,želimo da damo doprinos jednog ugodnom druženju,rekao je trener u AK Doboj,Lazo Pejčić,svojevremeno dugogodišnji reprezentativac Jugoslavije u brzom hodanju.

U organizaciji  krosa   posebno su  bili angažovani  članovi Atletskog kluba „San“,a dogovoreno je da ubuduće jesenji kros postane tradicionalan.

(prnjavorlive.info)

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here