ODGOĐENA SJEDNICA SKUPŠTINE OPŠTINE- KLUB „PET“ I NDP U RASKORAKU

0
526

Danas (četvrtak) je u Prnjavoru bila zakazana redovna sjednica Skupštine opštine, sa nekoliko važnijih pitanja o kojima je bilo predviđeno da se odlučuje. Međutim, odnosi između Kluba „Pet“ i Narodnog demokratskog pokreta su se u međuvremenu poremetili, pa je predsjednik Skupštine opštine, Željko Simić odlučio, u skladu sa poslovničkim mogućnostima, da se sjednica odgodi za narednu sedmicu.

-Planiramo da već sutra održimo sjednicu Kolegijuma Skupštine, na kojoj ćemo utvrditi novi datum održavanja sjednice, rekao je Simić.

Načelnik opštine Darko Tomaš rekao je da neće dozvoliti da pojedini odbornici, članovi Kluba „Pet“ ili NDP-a glasaju različito o nekim važnijim skupštinskim dokumentima, najavljujući „da će se vladajuća većina, predvođena SNSD, zahvaliti nekim odbornicima iz drugih stranaka na dosadašnjoj saradnji“.

Tako će rasprava o 13 pitanja, među kojima su i prijedlog odluke o usvajanju rebalansa budžeta za ovu i nacrt budžeta za narednu godinu, pred odbornicima biti naredne sedmice.(prnjavorlive.info)

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here