Odličan početak zimske sezone na Jahorini

0
560

Za prvih 10 dana rada ski-centra na Јahorini prihodi od prodaje ulaznica uvećani su za gotovo 100 odsto u odnosu na isti period prošle godine, kada je zimska sezona na ovoj planini bila rekordna, saopštenoje iz Olimpijskog centra “Јahorina”.

Zahvaljujući sistemu za vještačko osnježavanje stanje na jahoriniskim stazama je odlično i Olimpijski centar će spremno dočekati manifestaciju “Retro ski-opening” koja će biti održana od srijede do nedjelje, od 13. do 16. decembra.

U Centru ističu da će u tom periodu u pogonu biti ski-lift “Poljice”, šestosjed “Poljice” i “Ogorjelica”, a za najmlađe ski-vrtić “Poljice” i novoizgrađeni ski-vrtić “Rajska dolina”.

Za skijaše će raditi prodajna mjesta “Poljice”, “Ogorjelica”, “Bistrica” i “Rajska dolina”, a svi će moći da iskoriste popust na ski-karte od 70 odsto.

“Dobar provod na Јahorini ne jenjava, tako će svi posjetioci 15. decembra imati priliku da uživaju uz pjesme `Crvene jabuke`, dok se za 29. decembar sprema poseban spektakl, koncert Lepe Brene, kojim će na Јahorini početi novogodišnje slavlje”, navodi se u saopštenju iz Olimpijskog centra Јahorina.

SRNA

PODIJELI