ODRŽAN TREĆI JESENJI KROS ZA UDRUŽENJE „NEVEN“

0
643

Atletski klub /AK/ „San“ i Udruženje roditelja djece sa smetnjama u razvoju „Neven“ iz Prnjavora bili su domaćini Trećeg jesenjeg krosa koji je i ove godine bio humanitarnog karaktera.

Trener AK „San“ Dalibor Vrhovac istakao je da su smisao ovog sportskog i humanitarnog druženja djeca, a posebno ona kojoj je potrebna podrška i pomoć.

„Kros organizujemo na početku oktobra u povodu Nedjelje djeteta, a sva sredstava koja prikupimo od uplata za učešće, donatora i sponzora darujemo udruženju ‘Neven’ „ , pojasnio je Vrhovac.

On je izrazio zadovoljstvo odzivom učesnika iz Dervente, Banjaluke, Gradiške, Novog Grada, Vlasenice, Brčkog, kao i prnjavorskih atletičara i sportista iz drugih klubova.

Asistent u Dnevnom centru „Neven“ Boško Bijelonić je zahvalio svim sponzorima koji su podržali manifestaciju, kao i svim sugrađanima koji su iskoristili priliku da kupe nešto od izloženih ručnih radova koje su izradile mame iz Udruženja „Neven“.

„Danas je u sportsko – rekreacionom centru ‘Borik’ bilo dosta djece i roditelja. Imali smo i simboličnu trku djece sa smetnjama u razvoju u kojoj su nam se pridružili i gosti iz susjednih opština“ , rekao je Bijelonić.

Takmičenje je održano u više kategorija, a trčalo se na dionicama od 50 metara do 4.500 metara.  (Srna)

Rezultati sa 3. Jesenjeg krosa AK ”San” Prnjavor održanog 6. oktobra na trim stazi u SRC ”Borik” Kod Lovačkog doma u Prnjavoru.

Pobednici u trci seniora i seniorki su Magdalena Katana iz atletskog kluba ”San” iz Prnjavora i Nikola Pejčić iz atletskog kluba ”Doboj” iz Doboja.

Sva sredstva sakupljena od kontizacija za učešće na krosu i uplata od sponzora biće donirana Udruženju roditelja dece sa smetnjama u fizičkom i psihičkom razvoju ”Neven” iz Prnjavora.

AK ”SAN” PRNJAVOR

PODIJELI