Omiljeni praznični film više nikad neće biti isti: Izbrisana scena iz filma “Sam u kući 2”

0
453
Kanadska državna televizija CBC izbrisala je scene s liderom SAD Donaldom Trampom u kultnom prazničnom filmu “Sam u kući 2”.

Portparol CBC Čak Tompson rekao je da je iz 120-minutnog filma izrezano osam minuta kako bi se napravilo mjesta za reklame.

Kako je pojasnio, te promjene u filmu urađene su 2014. godine, prije nego je Tramp izabran za predsjednika te da promjene nisu bile politički motivisane. Isječeni film CBC prikazao je ranije ovog mjeseca, što je izazvalo kritike brojnih Trampovih pristalica, ali i filmoljubaca.

Sin američkog lidera putem Tvitera iskritikovao je kanadsku televiziju napisavši da je rezanje scena patetično. Na Badnje veče ove godine Tramp je ”Sam u kući 2”, koji je objavljen 1992. godine, opisao kao veliki božićni hit.

– Pa i ja sam u “Sam u kući 2”. Mnogi ljudi to spominju svake godine, posebno za vrijeme praznika. Naročito djeca govore kako su me vidjela u filmu. Ne vide me na televiziji onako kako me vide u filmu. Bio je to dobar film i bio sam tada malo mlađi. I bila je čast to učiniti – rekao je Tramp.

Sadašnji američki lider pojavio s u nekoliko filmova, uključujući “Zoolander” i “Ghosts Can't Do It”.

U originalnoj, nesječenoj verziji “Sam u kući 2” Tramp se sreće s Kevinom u Njujork Placa hotelu kada ga dječak pita gdje da ide. Tramp je u to vrijeme bio vlasnik tog hotela.

PODIJELI